.... nu vreau sa ma erijez in avocatul lui Ghinozo, e matur, vaccinat si e proprietarul afirmatiilor sale si cred c-a fost interpretat gresit, i s-a raspuns gresit si de aici totul. De altfel sunt destui colegi in APC21 CARE-I IMPARTASESC convingerile dar au mai mult tact in expunerea lor si eu sunt unul dintre acestia, in sensul ca-i MAI SANATOS ca atunci cand vrem sa organizam o iesire sa fim mai atenti la DENUNTAREA locatiei. In general se executa initial o recunoastere in teren, eventual se testeaza "darnicia" apelor din zona, se vizualizeaza posibile locuri de campare, securitatea lor, conditii de acces si chiar se nadesc cateva locuri, de aici vin si prejudecatile.
....din alt punct de vedere, zona este darnica conform celor expuse mai sus ( aici fac referire si la amonte si aval pe Dunare ) , cai de acces diferite, sunt suficiente barci pentru transbordari de orice natura. IMPORTANTA este hotararea noastra de a merge impreuna, IMPORTANTA este organizarea cat mai adecvata executata de oameni care stiu " cu ce se mananca ", distribuirea sarcinilor, alea, alea .... si pe final, sa n-o iau peste nas de la Ginozo cu "limba de lemn " va transmit concluzia care-i ca morala la fabula cu pisica, soricelul si vaca ( caractere puternice de altfel, care se regasesc si printre colegii din forumuri )

.........
" nu oricine te scoate din kkt iti vrea binele, nu oricine te baga in kkt iti vrea raul si daca te-ai bagat in kkt, baga-te cu totul "....
TG&C
PS. acum in actualitate se poate extinde si la povestea cu URSS, Afganistan si SUA .....