Dunarea

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

CatalinS

Re: Dunarea

Post by CatalinS »

Salutare,

Sunt si eu interesat de zona Oltenita si din pacate timpul pe care pot sa-l petrec la pescuit este la fel de limitat. Am mai citit prin alte "parti" despre zona
http://fox-pescuitul-pe-dunare.blogspot ... rnogi.html

...dar probabil ca daca as merge singur as bajbai mult pana sa gasesc malul Dunarii :). Daca mai mergi sambata cu noaptea in cap as fi bucuros sa ma iei si pe mine :). Am masina mea...nu deranjez cu nimic :). Daca vrei sa ma iei si pe mine vreo data, lasa-mi numarul tau pe privat.

Mersi!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Inca mai ai sanse sa gasesti malul Dunarii cu sanse reale la peste (in special somn langa mal). De saptamana viitoare cred ca-ti trebuiesc labe de inot si vizor pentru aceleasi locuri :mrgreen:
0745578278
paulletta

Post by paulletta »

O prospectiune.....

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Paulletta
laloi

Post by laloi »

Frumos Paulleta, ai reusit cu pozele astea sa imi aduci aminte de iesirile de acu cativa ani... din pacate vad din ce in ce mai putine... cel putin cele organizate pe aici pe forum... macar coordonatele GPS poti sa le destainui, asta daca se ajunge si fara barca... tks
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Comentarii....nade.....momeli......capturi :o :o locatia :| :| :| :| sau pozele vorbesc de la sine :lol: :lol: :lol:
Iancule, bag seama ca numai tu ai fost de serviciu la curatat :roll: :roll: :roll: Asa a iesit la sorti :?: Norocul tau ca nu prea ai avut ce... :lol: :lol: :lol:
Nu fiti suparati baieti, pana la urma a fost o prospectiune. :) :) :)
Pestele adevarat inoata prin zona Crisan ;) ;) ;) . Si se mai si prinde ;) ;) ;)
paulletta

Post by paulletta »

laloi wrote:Frumos Paulleta, ai reusit cu pozele astea sa imi aduci aminte de iesirile de acu cativa ani... din pacate vad din ce in ce mai putine... cel putin cele organizate pe aici pe forum... macar coordonatele GPS poti sa le destainui, asta daca se ajunge si fara barca... tks

Radule, dupa cum spune si Dutu, aceasta iesire a fost o prospectiune.
Coordonatele GPS nu le stiu dar se pot afla, cat despre ajuns.... se ajunge pana la un moment dat cu masina, apoi iti trebuie barca.
Oricum sunt si alte locatii in care se poate ajunge cu masina.
Paulletta
paulletta

Post by paulletta »

dutustoica wrote:Comentarii....nade.....momeli......capturi :o :o locatia :| :| :| :| sau pozele vorbesc de la sine :lol: :lol: :lol:
Iancule, bag seama ca numai tu ai fost de serviciu la curatat :roll: :roll: :roll: Asa a iesit la sorti :?: Norocul tau ca nu prea ai avut ce... :lol: :lol: :lol:
Nu fiti suparati baieti, pana la urma a fost o prospectiune. :) :) :)
Pestele adevarat inoata prin zona Crisan ;) ;) ;) . Si se mai si prinde ;) ;) ;)
Don' Dutu, treaba a stat ase:
Nade de nade(adica di tate)
Momeli vii si amortite.
Capturi....pai cred ca se vede ceva prin poze.
Locatia Pacuiul lui soare. Manastirea Dervent.
Dunarea a scazut foarte mult peste noapte, cca 1-1,5 m pe vertical.
Pot spune doar ca seara barcile erau in apa iar dimineata erau pe uscat. :lol:
Daca se linisteste Dunarea si nu mai scade asa brusc va fi treaba.
Momeli recomandate: Rame negre, coropisnite, lipitori de pamant, boabe de porumb, viermusi.
Nada recomandata: porumb prefiert si amestecat cu mosmoande, TTX river si alte nade pentru rau.
Paulletta
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

No, ashe mai vii de-acasa.
Multam fain.
laloi

Post by laloi »

paulletta wrote:Oricum sunt si alte locatii in care se poate ajunge cu masina.
Zi-mi si mie una apropiata, asa de miercuri dim pana joi la pranz ;)
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Paule, foarte frumoase poze. Multumim.
A fost o iesire placuta, cu atat mai mult cu cat am aflat de aceasta prospectiune tarziu, asa incat am ajuns mai mult pe nepregatite. Dar asa cum se intampla adesea, poate tocmai din acest motiv mi s-a parut mai frumoasa.
Ca de obicei, atmosfera de nota 10! Si ciorba lui Cezar la fel.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Ono

Post by Ono »

paulletta wrote: Oricum sunt si alte locatii in care se poate ajunge cu masina.
Cu vorba asta ai ajuns filozof!

Macar niste acatiste sa fi lasat si voi la manastire... pentru cei care vor veni acolo.
paulletta

Post by paulletta »

Ono wrote:
paulletta wrote: Oricum sunt si alte locatii in care se poate ajunge cu masina.
Cu vorba asta ai ajuns filozof!

Macar niste acatiste sa fi lasat si voi la manastire... pentru cei care vor veni acolo.
Am lasat un pomelnic la preotul de serviciu pentru a se ruga cu evlavie si smerenie.
Pentru toti cei care au gresit cu gandul cu vorba cu fapta cu voia sau fara de voia sa.

Locuri se gasesc pe malul Dunarii,doar trebuie sa fi atent la intrarile care se fac din sosea.
Sunt in jur de 150km pana acolo.
Musai trebuie trecut cu bacul la Ostrov.
Paulletta
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

laloi wrote:
paulletta wrote:Oricum sunt si alte locatii in care se poate ajunge cu masina.
Zi-mi si mie una apropiata, asa de miercuri dim pana joi la pranz ;)
Daca te intereseaza de joi pana sambata sau duminica, undeva mai aproape - 70 km - poate iesim impreuna. Mai gasim cativa amatori care sunt in concediu si punem de o iesire. Da, te hotarasti repede ca timpu-i scurt.
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Stimati colegi
Excelent material, dl. Paulleta sunteti artist !!! :D
Bine ar fi ca cineva priceput sa faca din aceste poze (+ altele) o selectie si o prezentare in PowerPoint, cu textul explicativ aferent.
Ar rezulta un material pe care sigur l-as salva in arhiva personala, raspandindul prin mail, spre fala asociatiei si „ciuda dusmanilor” :lol:
Felicitari participantilor, la cat mai multe similare si … fire intinse, capturi marete :!: :!: :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Dan T

Post by Dan T »

Image
Image
Image
Image
Image
Image
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

A fost o ieseala pe cinste,cu de toate,iar pt unii carcotasi sau invidiosi gen Dutu :lol: ,le spun un singur lucru,s-a prins peste chiar mai mult decat ne trebuia ( asta pt cine nu vine la Dunare sa duca peste acasa cu sacul ;) ),s-au preparat borsuri si ceaune de peste prajit pt 10 persoane pe care n-am reusit sa-l terminam,asadar Dunarea ne-a hranit ca deobicei,s-a prins crap,caras,platica,somotel doar in primele 2 zile,apoi apa a scazut brusc si nu a mai tras pestele,oricum a fost ultrasuficient
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

costin stefanescu wrote:A fost o ieseala pe cinste,cu de toate,iar pt unii carcotasi sau invidiosi gen Dutu :lol: ,le spun un singur lucru,s-a prins peste chiar mai mult decat ne trebuia ( asta pt cine nu vine la Dunare sa duca peste acasa cu sacul ;) ),s-au preparat borsuri si ceaune de peste prajit pt 10 persoane pe care n-am reusit sa-l terminam,asadar Dunarea ne-a hranit ca deobicei,s-a prins crap,caras,platica,somotel doar in primele 2 zile,apoi apa a scazut brusc si nu a mai tras pestele,oricum a fost ultrasuficient
Singura invidie am avut-o pe Iancu :lol: :lol: :lol: referitor la curatatul pestelui :D :D :D
De carcotit, am carcotit - nu ca sunt carcotas - ci pentru ca n-ati scris nimic, doar niste poze, alminteri foarte reusite (bravo Paulletta). Am zis si eu ce-am vazut. Referitor la Dunare, ai mare dreptate, II HRANESTE PE TOTI, INTOTDEAUNA ;) ;) ;)
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

dutustoica wrote: Singura invidie am avut-o pe Iancu :lol: :lol: :lol: referitor la curatatul pestelui :D :D :D
No, nu-i bai, ca sa nu mai fii invidios, promit ca, de acum, te las pe tine sa cureti TOT pestele, de cate ori vom merge impreuna la pescuit! :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Frumoasa iesire :D ...frumoase fotografii (bravo Paule :!: ) Ca de obicei v-ati distrat ...dar de data asta fara noi :roll: ....ceea ce duce .... mai mult ca sigur la o reeditare saptamana viitoare ....nu de alta dar trebuie sa mearga si pescari adevarati sa verifice zona :lol: :lol: ...ca de hranit sigur ne hraneste Dunarea si pe noi :lol: :lol:
arlan

Post by arlan »

Din 27.07 pana in 04.08 plec in Delta zona Stipoc intre canal Baclanesti -canal Razboinita. Se ajunge cu masina. Intre podurile de la intrarea in Pardina se face dreapta pe digul grindului Stipoc, pe langa canal Stipoc, se trece de curbele din dreptul fermei unde este si canal Baclanesti ( in vestul lacului ) care iese in Sontea. In aceasta zona a Stipocului voi campa, zona pana in canal Razboinita ( in estul lac Baclanesti ) care iese tot in Sontea, aproape de intrarea in lac Fortuna si canal Olguta.
Cine este interesat sa vina sa ma caute pe tel.mob.Cosmote (are semnal in zona) si spun precis unde sunt campat. Las masina la nea Costica "caprarul" sau nea Costica "vacarul" daca gasesc un loc bun pe Razboinita (au scazut mult apele) si (daca sic!) nu sunt tzantzari. Zona promite miel la protzap ca peste mai rar :P. O sa bantui si dupa baboi ca am chef de plimbare pe la can.Argint si Baclanesti, can Ledeanca si Vacaru , Sontea si Olguta. Zona este superba. Poate postez si poze sa-i inspir pe doritori.
Sa va regasesc sanatosi si veseli.
TGK
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”