Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Noi am dat la salai de peste 6 kg.Dumitrescu Iancu wrote:Radule, nu vad capturile celor de la...`Master`(Cezar si Costin) !![]()
![]()
Sau de data asta au dat doar lectii ...teoretice?
![]()
![]()
Pai sa se incurce ei cu prescolari din astiaDumitrescu Iancu wrote:Radule, nu vad capturile celor de la...`Master`(Cezar si Costin) !![]()
![]()
Sau de data asta au dat doar lectii ...teoretice?
![]()
![]()
raitmaerg wrote:ieri am incheiat in mod oficial pescuitul la Dunare pentru anul 2011.
in 95% pescuiesc in zona oltenita, am barca acolo la apa si mi-e cel mai la indemana sa merg in zona.Indian Larry wrote:
Salut.
Obisnuiesti sa pescuiesti pe la Oltenita?
Ori ne-am cunoscut, ori te confund.![]()
..........
Voi ati fost sau va confund eu?
Ca sa nu creada cineva ca as fi avut vreun ghimpe impotriva iesirii de pe Snagov, dupa cate am comentat eu legat de acel subiect, motivul alegerii a fost numai si numai parola data lui Paca (care nu stiu daca e sau nu membru in CDDumitrescu Iancu wrote:Radule,sa te mai aud ca te plangi de activitatea Asociatiei!![]()
![]()
Ai avut de unde alege:o actiune pa Snagov la concurenta cu o invitatie la pescuit pe Dunare cu o parte a CD-ului, in acceasi zi, ce ti-ai dori mai mult decat atat? Cred ca, pentru diversitatea stilurilor de pescuit, era mai bine daca alegeai Snagovul...
da. voi erati ( ce mica e lumea pescarilor dunareni) , acum mi-ai dat datele corecte ..km 435( vis-a-vis de Tutracan- orasul bulgaresc). si intradevar imi aduc aminte, poza cu focul langa ceaun este de atunci in seara respectiva , iar poza in care spun ca prind monstru tot de atunci. poate la anul facem o tura in zona cu corturile macar 2 zile.Indian Larry wrote:Cel care era atunci cu masina renault, era un tip masiv. Fuma tigara electronica ca si noi. Asta a fost prima conversatie intre mine si el cand l-am vazut cu aia in mana.
Tu ai venit de undeva din jos cu barca si erai cu baiatul. Pana sa plecati toti 3 in jos, invatai copilul la mal sa dea cu cloncul. Te-am intrebat noi cat are apa in butuci si ai dat o tura cu sonarul,ne-ai zis 6-7m. Asta se intampla putin mai jos de conducte, maxim 1km. De pe dig ne-am lasat in stanga in dreptul statiei de pompare unde se afla si o stana. S-ar putea sa confund eu km, nu sunt sigur. Cert este ca la cateva sute de metri sunt 3 conducte care ies din mal si se opresc in Dunare.
Aaa, atunci vorbeati intre voi ca ai un clonc nou si dabia astepti sa-l incerci. De fapt asta facea deja baiatul tau la mal.
Eu eram atunci cu o Nova gri cu numere de PH. Nu stiu sigur daca mai am pozele de atunci ca de facut am facut.
Mereu a fost cate ceva, dar probabil nu pe gustul si pretentiile tale. Au mai fost si alte invitatii la Snagov si iesiri in Delta sau pe Dunare, dar in ultimul moment, pentru unii s-au ivit situatii care nu le-au permis participarea. E firesc, tuturor li se poate intampla...... Mai mult, chiar tu ai avut iesiri pe care le-ai "publicat"..... dupa. Asa ca .... Dar cand ai doar pareri si critici, iar de implicat ii lasi pe altii.......No comment.laloi wrote:Ca sa nu creada cineva ca as fi avut vreun ghimpe impotriva iesirii de pe Snagov, dupa cate am comentat eu legat de acel subiect, motivul alegerii a fost numai si numai parola data lui Paca (care nu stiu daca e sau nu membru in CDDumitrescu Iancu wrote:Radule,sa te mai aud ca te plangi de activitatea Asociatiei!![]()
![]()
Ai avut de unde alege:o actiune pa Snagov la concurenta cu o invitatie la pescuit pe Dunare cu o parte a CD-ului, in acceasi zi, ce ti-ai dori mai mult decat atat? Cred ca, pentru diversitatea stilurilor de pescuit, era mai bine daca alegeai Snagovul...
, chiar nu ma intereseaza), cu care am vb si stabilit iesirea doar cu cateva ore inainte sa apara anuntul legat de Snagov, pe cuvant de onoare, si cum imi place sa fiu parolist si sa nu incurc pe cineva, asta e... Si daca e sa ma plang de ceva, e ca atata timp nu a fost nimic si brusc in aceeasi zi au fost 2 oportunitati de pescuiala, asta da oftica
, ca a trebuit sa renunt la una din ele...
Ca intotdeauna, ai dreptate. Respect.Lorelai wrote:Dragi prieteni
Oare nu va dati seama ca am dat buzna peste un alt topic ?
Rog Admin sa transfere aceste postari acolo unde au locul, sa lase aceste lucruri frumoase de aici sa se dezvolte.
Cu scuze, nu ca sunt eu mai destept, dar asa cred eu ca trebuie sa se intample.
Cu stima,
sincer nu cunosc care-i insula Albina.raitmaerg wrote:ca locuri in zona mai imi place zona insulei albina, ma campez chiar pe insula si stiu ca nu ma deranjeaza aproape nimeni, iar acolo merge si somnul si crapul si carasul si platica...e o zona frumoasa, doar sa fie cota peste 50 la oltenita ca altfel e apa prea mica....mai vorbim , poate ne vedem la carciuma iarna asta.