Pescuitul in Marea Neagra

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

changeme

Re: Pescuitul in Marea Neagra

Post by changeme »

Scuze pentru dublu post dar nu mai pot edita mesajul, am pus o poză cu poziționarea acestor dane ,să nu mai existe neînțelegeri , O seara bună
O zi proastă de pescuit este mai bună decât o zi bună de lucru!
Claudiu

Post by Claudiu »

Fratilor, m-ati omorat cu danele astea ale voastre, mai iesiti si voi din port, manca`tz`as! :lol:
Uite, spre exemplu, cica se prinde stavrid, mai bine pe digul de sud Agigea spre larg, in mare, nu in bazin, asa ca, lasati danele care colcaie de reziduri petroliere si dati in mare, oameni buni.
radu

Post by radu »

Salutare !
Dragii mei, ma vad nevoit s-o dau putin pe "off topic" ca sa lamuresc una, alta. Eu am postat explicatiile cu pozitionarea danelor, dupa cum am spus, fara sa ironizez pe nimeni ! Draga CHANGEME (sintem vecini, si eu stau in P6), te rog sa citesti, cind ai timp, discutiile din trecut de pe topic ( nu iti ia mult timp, in total sint 65 de pagini) si sa vezi ca aici posteaza oameni care nu se supara sau care nu se "inteapa" usor ! Toti cei care posteaza aici se ajuta reciproc cu informatii. Ei, in unele postari mai vechi, au fost date informatii neprecise , facind lumea sa bintuie danele aiurea ! Eu nu m-am referit la tine cind am postat, ci am vrut sa vin in ajutorul celor care chiar nu cunosc topografia locului ! Poate ca unii chiar se bucura ca afla si ei pe unde pescuiesc si pot povesti si altora ! Asa ca, ia-o usor, ca aici nu ne certam si nu ne dam mai destepti unii ca ceilalti !
Hai, poate ne vedem la o pescuiala prin zona !
(Gata, domn' Claudiu, nu te supara ca am dat-o pe de-a laturi, de-acum ma "bag" doar la discutii despre ale pescuitului ;) !
Fire-ntinse !
P.S.: rame de mare mai ieftine, ceva-cumva ?
"Dai, nu dai, vremea taparinei trece...!"
Claudiu

Post by Claudiu »

Rame de mare mai ieftin nu stiu, poate doar la bulgari, 2.5 leva 50buc.
Zilele trecute am cumparat de la piatza Brick cu 10 lei, 22 buc.
changeme

Post by changeme »

Nu m-am supărat de loc radu :), Pe scurt am dorit să precizez că informaţia mea este corectă ,sper că nu te-am jignit,cu siguranţă sunt un împătimit al pescuitului la mare ,am învăţat foarte multe despre el de pe acest forum urmărindu-l încă de la început,
Radu daca ai nevoie de rame de mare te pot ajuta eu chiar si azi dupa munca ma duc putin la o taparina . rame scot saptamanal din port ,momentan nu mai, am ,au murit majoritatea , daca vrei sa mergem sa scoatem rame las numarul meu de telefon aici : 0784203674 George ,stiu cateva locuri f bune Rame de mare poti gasi in tot portul , epava ,comvex dana 79 ,agigea sus , midia
de obicei nu ma duc singur , unul da la lopata altu sorteaza , cam 100 rame in 40-50 min
petricadascalu

Post by petricadascalu »

va salut prieteni pescari
vreau sa fiu scurt si la obiect cu o intrebare in urma unei situatii bizare
in urma cu cateva zile un amic pescuia la chefal pe plaja navodari...peste in prostie,pescari ca la balamuc
dupa ce au venit turistii la plaja se suna de acestia la 112 ca vezi dom'le pescarii reprezinta un pericol cu sculele lor,plumbii ascutiti si acele feroce
a venit un echipaj de la pol si au facut controale la permise motiv pt. care le-u comunicat pescarilor ca intr-o zona turistica e interzis pescuitul de pe mal pe tot sezonul estival deoarece se lezeaza integritatea turistului...
CE E DE FACUT ?
multumesc anticipat
dati pestilor ce le apartine...libertatea !
Claudiu

Post by Claudiu »

Cica si azi s-a luat chefal in prostie pe plaja Navodari si pe digul de sud.
Ce sa fie de facut, Petrica, vom pescui de pe diguri sau plaje mai nepopulate cu turisti.
La noi ca la nimeni... :roll:
changeme

Post by changeme »

Bine spus Claudiu , nu mai cumparați rame de mare , le putem procura relativ ușor , în 30 de min ,2 inși și o lopată , 70-100 de rame , vă garantez ! aveți nr meu mai sus , fire întinse!
Mai nou am aflat că Pg-ul nu e de ajuns în port trebuie să scot alt document de la poarta 1 ca să pot pescui in port , asta mi-a zis-o o doamnă de la poliția de frontieră în urma unui control la poarta 6
ckristinel

Post by ckristinel »

Salut,pe plaja la petromar ieri 4 chefalasi si azi 1,cativa pierduti si ieri si azi,din cauza pragului din apropierea malului.In schimb problema deranjanta este ca vin oamenii la plaja (ma refer la plajele mai salbatice) si chiar daca ma duc la mama draq ,la distanta de ei,intotdeauna vine cate unu,unii,care se pun exact langa mine si incep sa inoate peste fire,arunca jucarica pentru caine exact de asa maniera incat sa intre cainele peste fire,ca la un moment dat imi vine sa ii f..t in gura de nesimtiti,plus ca pe plaja de la digul de nord de la midia,au bagat bariera din nou.Am inteles ca la 2 Mai au fost capturi mari si peste mult,fire intinse :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ckristinel

Post by ckristinel »

Salut,stie careva vreun loc bun de chefal in apropierea cartierului Poarta 6? ,eventual doritori de a merge impreuna sambata sau duminica?
changeme

Post by changeme »

Ştiu eu cateva locuri de fixă şi păsărică ckristinel ) dana 78 langa remorcherul hercules si in dana 79 dai direct dupa pasarela ruginita ,am pus o harta mai sus , ar mai fi ZONA EPAVA unde apa este mai curata si poti da la lanseta linistit ,daca am timp in weekend vin si eu
0784203674 George
petricadascalu

Post by petricadascalu »

fratilor ,cica a inceput chefalul puternic pe plaje...navodari,corbu,vadu...
stie ca nu am eu timp sa dau tare in el... :lol: :lol: :lol: bagabontu :evil:
fire intinse celor care il casapesc :!:
petricadascalu

Post by petricadascalu »

mda...trage...sa moara :lol:
am fost aseara si azi...nimic
se vede cate unu,doi in val da nu manaca(pestele e mare) ...apa e inca tulbure vreo 100m de la mal
o sa mai dau saptamana viitoare...
changeme

Post by changeme »

:) în port nici o mișcare la Stavrid ! pe digul de nord la fel ,foarte rar dupa orele 20 mai pică 5-10 stavrizi în dana 80 , în dana 79 la pasarela ruginită s-au mai luat 3-4 exemplare frumoase de chefal , în rest Gheața la mal .
Claudiu

Post by Claudiu »

E timpul sa pescuim din barca la ha-ha-hanus! :lol:
Eugeneeee, cat AMR? :D
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Claudiu wrote:E timpul sa pescuim din barca la ha-ha-hanus! :lol:
Eugeneeee, cat AMR? :D
Numai maine nu-i poimaine :D
Totul este aranjat pentru iesirea in larg. In continuare merge excelent ha-ha-hanusul si strunghilul punctabil tot la rama neagra. Baietii care au timp de "pierdut" prind stavride la taparina. Despre chefal in zona nu am informatii, dar il ghicesc incepand de marti incolo, asta numai daca mai gasesc in Mangalia rame de mare. Anul trecut avea un flacau si erau destul de mari si multe pentru 10 lei.
0745578278
laloi

Post by laloi »

Salut colegii constanteni si din zona, in perioada 13-20 iulie ma voi afla la Mamaia, as vrea sa car cu mine si 2 telescopice, in afara de clasicul guvide in mare, as vrea sa va intreb daca in lacurile Tabacariei si Siutghiol se poate pescui la liber, este vreo taxa? si cam ce se prinde si la ce? eventual poate reusesc sa dau o fuga si la canalul Midia-Navodari... sau si vreo alta baltoaca secreta? :) multumesc anticipat pt info
Claudiu

Post by Claudiu »

Salut,
In lacul tabacariei si Siutghiol se pescuieste cu taxa de 30 lei, dar nu te-as sfatui sa-ti pierzi timpul, pentru ca extrem de rar se ia ceva caras cat palma la fixa si din punctul meu de vedere, nu merita osteneala.
Momelile sunt patratica de mamaliga sau cocolosul de paine cu mamaliga. La lansete si mai slaba miscare... Alte locatii mai bune prin apropiere, nu exista din pacate. Ti-as recomanda balta Corbu, sau canalul din incinta amenajarii, 100/50 lei, unde se prinde destul de bine, fara a se retine crapul si salaul, dar nu stiu in ce masura te-ar interesa o balta de concurs sau un canal plin de tzevi.
laloi

Post by laloi »

Mersi mult de info, deci tot un guvide ramane de distractie :)
Claudiu

Post by Claudiu »

Din pacate se pare ca da, guvidul salveaza situatia de rahat in care se afla Constanta la capitolul pescuit. :(
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”