Dumitrescu Iancu wrote:Ghinozo,celalalt mesaj ti l-am sters eu!nu ne interesezaza luptele tale,mai ales cand zici ca ai fost atacat pe alt site!Raspunde-i acolo!La modul serios,daca mai postezi pe tonul ala,vei avea iarasi o pauza...Mare....
-------------------------ghinozo wrote:nu e vb despre posteare derspre pescuit simpaticu...cand am venit acasa plin de draci de la garla...am vazut ca un falnic luptator m-a tot impunge....de ce...si cum...am scris dar a fost stearsa postarea, in fine.....am cam sarit calu e adevarat...dar cand te tachineaza asa ..un....trebuie sa ai raspunzi pe acelasi ton, nimanui nu ai place sa fie etichetat... cu atat mai putin mie haiducu lu' sapte cai....imi asum vb din postare...si eventualele consecinte,dar DAR...imi doresc nene iancule sa se ia unu de tine si sa nu poti sa ai raspunzi...atunci sa vedem cum iti stapanesti frustrarile...asa cand ai buton delete in fata e usor,sau si mai usor e sa i-l ameninti cu ban pe user...dar...parca am avut un deja vu...si la urama urmei....in loc de reconceliere sau poate mai bine moderere de post ai preferat direct sa ma ameninti cu ban......ptr ce? ptr cuvinte ca :prapadit? sau barba ,sau ca abia tarsie basinile,sau infect?...ce naiba cu ce am lezat buna crestere a unui copil sau retina unei femei? daca astea sunt cuv cauzatoatre de leziuni fatale...atunci....ma declar beat si ma duc sa ma culc
Frate Claudiu, la ora 19,00 subsemnatul am terminat „programul”Claudiu wrote:Dl. prof. Burian vad ca nu prea ne mai onoreaza cu prezenta...oare de ce?