Capidava si Apa calda

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

p_m_1959

Re: Capidava si Apa calda

Post by p_m_1959 »

N-am nimic cu ei(tiganii),dar nu sant gloante deajuns!!! :lol:

Post by Dumitrescu Iancu »

Ghinozo,celalalt mesaj ti l-am sters eu!nu ne interesezaza luptele tale,mai ales cand zici ca ai fost atacat pe alt site!Raspunde-i acolo!La modul serios,daca mai postezi pe tonul ala,vei avea iarasi o pauza...Mare....
ghinozo

Post by ghinozo »

ai gresit domnu Iancu,ptr ca segetile sunt aruncate aici ,nu acolo,.....iar in momentul in care cineva te face impostor....ori argumenteaza ori i-l faci de mahala,iar tonul era pe masura afirmatiilor lui.este adevarat ca nu e treaba vostra lupta mea...dar asta nu inseamna ca tre sa imi bagi pumnu in gura sa tac.....iar treaba cu pedeapsa...nu e o prb grasule...iti usurez eu munca :mrgreen: .

\
Dumitrescu Iancu wrote:Ghinozo,celalalt mesaj ti l-am sters eu!nu ne interesezaza luptele tale,mai ales cand zici ca ai fost atacat pe alt site!Raspunde-i acolo!La modul serios,daca mai postezi pe tonul ala,vei avea iarasi o pauza...Mare....
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

[quote="ghinozo"]ai gresit domnu Iancu,ptr ca segetile sunt aruncate aici ,nu acolo,.....iar in momentul in care cineva te face impostor....ori argumenteaza ori i-l faci de mahala,iar tonul era pe masura afirmatiilor lui.este adevarat ca nu e treaba vostra lupta mea...dar asta nu inseamna ca tre sa imi bagi pumnu in gura sa tac.....iar treaba cu pedeapsa...nu e o prb grasule...iti usurez eu munca :mrgreen: .

Oriunde ar fi fost aruncate sagetile,nu-ti voi tolera limbajul folosit!Mai sunt si femei,si copii care urmaresc forumul!
Cat despre faptul ca-mi usurezi munca,regretatul Sandu Sticlaru are o replica intr-un film mai vechi,citez:"Adio,ba"...
ghinozo

Post by ghinozo »

ai inteles gresit...cand am zis ca iti usurez munca,nu m-am refetit la faptu ca nu o sa mai scriu pe site,sau o o sa folosesc limbaj trivial...in viziunea unora.....
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

dupa parerea mea ghinozo trebuie inteles,nu stiu ce limbaj a folosit ca abia acum am intrat pe forum si am inteles ca au fost sterse niste postari,insa e normal sa fie nervos la ce a patit acolo,practic nu am avut loc de jepcari,hai ca pt mine n-a fost o probleme ,n-am stat decat cateva ore,dar ei care au pierdut noaptea acolo ca sa aiba un loc bun,nu le-a venit prea bine sa -i agate jepcarii :evil: ,e nervos si are si ceva viteza :lol: ,trebuie inteles,o atentionare mi se pare suficient!!!
cezar

Post by cezar »

Pamfletul era chiar interesant (am apucat sa-l citesc), deosebit de "suculent" si incarcat cu adrenalina, asa cum trebuie sa fie orice pamflet!
Pacat ca limbajul a fost cam "buruienos"!
Si lipsea...adrisantul ! ;)
ghinozo

Post by ghinozo »

nu e vb despre posteare derspre pescuit simpaticu...cand am venit acasa plin de draci de la garla...am vazut ca un falnic luptator m-a tot impunge....de ce...si cum...am scris dar a fost stearsa postarea, in fine.....am cam sarit calu e adevarat...dar cand te tachineaza asa ..un....trebuie sa ai raspunzi pe acelasi ton, nimanui nu ai place sa fie etichetat... cu atat mai putin mie haiducu lu' sapte cai....imi asum vb din postare...si eventualele consecinte,dar DAR...imi doresc nene iancule sa se ia unu de tine si sa nu poti sa ai raspunzi...atunci sa vedem cum iti stapanesti frustrarile...asa cand ai buton delete in fata e usor,sau si mai usor e sa i-l ameninti cu ban pe user...dar...parca am avut un deja vu...si la urama urmei....in loc de reconceliere sau poate mai bine moderere de post ai preferat direct sa ma ameninti cu ban......ptr ce? ptr cuvinte ca :prapadit? sau barba ,sau ca abia tarsie basinile,sau infect?...ce naiba cu ce am lezat buna crestere a unui copil sau retina unei femei? daca astea sunt cuv cauzatoatre de leziuni fatale...atunci....ma declar beat si ma duc sa ma culc
costin stefanescu
Moderator

daca astea sunt cuv cauzatoatre de leziuni fatale...atunci....ma declar beat si ma duc sa ma culc

:lol: :lol: :lol: hai ca asta mi-a placut :lol: lasa frate,noi sa fim sanatosi ca belele curg!!!!
Miyagi

Post by Miyagi »

ghinozo wrote:nu e vb despre posteare derspre pescuit simpaticu...cand am venit acasa plin de draci de la garla...am vazut ca un falnic luptator m-a tot impunge....de ce...si cum...am scris dar a fost stearsa postarea, in fine.....am cam sarit calu e adevarat...dar cand te tachineaza asa ..un....trebuie sa ai raspunzi pe acelasi ton, nimanui nu ai place sa fie etichetat... cu atat mai putin mie haiducu lu' sapte cai....imi asum vb din postare...si eventualele consecinte,dar DAR...imi doresc nene iancule sa se ia unu de tine si sa nu poti sa ai raspunzi...atunci sa vedem cum iti stapanesti frustrarile...asa cand ai buton delete in fata e usor,sau si mai usor e sa i-l ameninti cu ban pe user...dar...parca am avut un deja vu...si la urama urmei....in loc de reconceliere sau poate mai bine moderere de post ai preferat direct sa ma ameninti cu ban......ptr ce? ptr cuvinte ca :prapadit? sau barba ,sau ca abia tarsie basinile,sau infect?...ce naiba cu ce am lezat buna crestere a unui copil sau retina unei femei? daca astea sunt cuv cauzatoatre de leziuni fatale...atunci....ma declar beat si ma duc sa ma culc
-------------------------
Somn usor haiducule si sa ai pofta la antidepresive,somnifere,etc ca peste vad ca,iar n-ai prins :lol: .
ps. intru si io-n haiducie.
costin stefanescu
Moderator

cand am fost la apa calda,am prins un peste care eu zic ca este fusar,insa niciodata n-am vazut asa mare, in jur de 40 cm si d'aia ma gandesc ca poate am gresit,mai ales ca pe alt site am vazut unul la fel care insa ii spunea mihalt,poate dl prof.Burian ne poate elucida dilema,pozele sant de calitate slaba:

Image

Image
Armand

Post by Armand »

Fusar este sigur Costine!
Am prins eu intr-un an pe Prut vreo 10 bucati ca al tau si poate mai mari la baboi!

Mihaltul are mustati, e cilindric si nu are innotatoarea de pe spate ca la salau ;)(seamana cumva cu codul)
Coada mihaltului seamana mai mult cu cea de la somn.
Claudiu

Post by Claudiu »

[quote="costin stefanescu"]cand am fost la apa calda,am prins un peste care eu zic ca este fusar,insa niciodata n-am vazut asa mare, in jur de 40 cm si d'aia ma gandesc ca poate am gresit,mai ales ca pe alt site am vazut unul la fel care insa ii spunea mihalt,poate dl prof.Burian ne poate elucida dilema,pozele sant de calitate slaba:

Dl. prof. Burian vad ca nu prea ne mai onoreaza cu prezenta...oare de ce? :?
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Claudiu wrote:Dl. prof. Burian vad ca nu prea ne mai onoreaza cu prezenta...oare de ce? :?
Frate Claudiu, la ora 19,00 subsemnatul am terminat „programul” :D dar azi ti-am raspuns aici ;)
http://forum.pescarclub21.ro/viewtopic.php?f=19&t=393
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”