Colegul de suferinta, Eugen Fetes, il cocoseaza la greu pe chefal, la Venus, numai bucati punctabile de aproape 1kg!
Maine ma infiintez si eu acolo, ca nu se mai poate, deja mi-e rusine cu mine...

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Coane, se poate spune ca l-am cocosat si eu un pic, 5 bucati frumusele, la juma` de kil si alti cativa scapati, asta in conditiile in care pescarimea de p'acolo spunea ca s-a prins mult mai bine cu doua zile inainte, 5-7kg de pescar. Eu am pescuit de la 12:00 la 15:00.petricadascalu wrote:Pai si ce ai facut claudiule...l.ai cocosat si tu sau te vad pe tine ghebos...)
Conteaza cine i-a prins dar si cine i-a mancat...Claudiu wrote:Coane, se poate spune ca l-am cocosat si eu un pic, 5 bucati frumusele, la juma` de kil si alti cativa scapati, asta in conditiile in care pescarimea de p'acolo spunea ca s-a prins mult mai bine cu doua zile inainte, 5-7kg de pescar. Eu am pescuit de la 12:00 la 15:00.petricadascalu wrote:Pai si ce ai facut claudiule...l.ai cocosat si tu sau te vad pe tine ghebos...)
A doua zi dimineata aveam pregatita o iesire cu barca impreuna cu Eugen, dar din motive de sanatate(drink too much), am abandonat.