o  saptamana  de  vis la  batrana   doamna....cu   catel  si  purcel  dup'a  mine...1m  in  sus   bagaje  pe  supernova,,,plangea  saraca ....si  a  cedat  nervos  in  momentul in care  am ajuns  pe  locul  de campat...a  renuntat  la    luneta  spate...ma  rog, am  gasito pe  madam'  cam  scazuta....si  a  sczut  toata  perioada( cam  1,5m in  7  zile) ,cam    capricioasa  ptr  etatea  ei,limpede...vedeai  cam  3m  in apa....
 dupa  cata  bafta  am  primit,..am   scos si  ceva pestuc, ceva   trecut  de 15 kg  de   somotel...de  mai  multe   dimensiuni....fro' 3  salai sub  si  peste   kg, 3 platici  la  1,5 kg  bucata,7  carasi trecuti  de  prima  tinerete,o  mreana   de  4 kg  la    viermusi   in  curent,,si  au mai   fost  cate  ceva,,,dar   consumat  la  fata  locului...cu   mujdei  si mamamliga 

...vreme  excelenta...o  mica    furtuna  care  a  rupt vreo  3  pavilioane  pe  mal ..in  rest   ok ...am   a  vut  si  cateva  istorii...adica  rupturi,,si la  somn  si  la  crap ...dar  una  a  fost de  poveste...a   sarit  lanseta  de  pe  barca  in  triplu tulup   finalizat  cu  tzucahara....maneru    lansetei  era   exact  ca  pluta  ...cand  la   fund  cand  la   suprafata...dupa  ceva  aventuri  am recuperato'..dar  fara  peste..
   zavarsin proplema.
 BAFTA.