Moderators: PETREMAN, costin stefanescu
Ba pe tine te ducem acolo si te luam dupa 5 zile, daca te mai luamDumitrescu Iancu wrote:Si nu o sa tin neaparat sa merg la Mila 8!![]()
![]()
Multumesc,Mihai,mai si zice ca-mi este prieten...mihai_mura wrote:In perioada 30 august - 04 sept tin malurile la Mila 23. Poate ne intersectam!
P.S. Te recuperez eu nea Iancule, stai fara de grija!
Coane, nu poti sa tii malurile shelea mai divreme, hai??? Daca ai putea, poate m-as incumeta si eu la o iesire. Nu pot sa-l las pe Iancu sa stea atatea zile la mila 8Dumitrescu Iancu wrote:Multumesc,Mihai,mai si zice ca-mi este prieten...mihai_mura wrote:In perioada 30 august - 04 sept tin malurile la Mila 23. Poate ne intersectam!
Daca ati sti voi ce loc de pescuit este acolo...O sa vedeti...
Bah voi ii cam faceti cunostinte blondei da` ati lasat-o cam suparata cand ati plecat. O consolai si io un pic.dutustoica wrote:Coane, nu poti sa tii malurile shelea mai divreme, hai??? Daca ai putea, poate m-as incumeta si eu la o iesire. Nu pot sa-l las pe Iancu sa stea atatea zile la mila 8Dumitrescu Iancu wrote:Multumesc,Mihai,mai si zice ca-mi este prieten...mihai_mura wrote:In perioada 30 august - 04 sept tin malurile la Mila 23. Poate ne intersectam!
Daca ati sti voi ce loc de pescuit este acolo...O sa vedeti...![]()
![]()
. Trebuie s-o cunoasca pe blonda
![]()
![]()
, pe fitofagul cu umbrela-n curte, sa faca o iesire cu tine spre Bogdaproste
![]()
![]()
si multe altele. Cred ca facem programul la Manjesti. Mai dai tu, mai cer eu
![]()
![]()
, ne-ntelegem. Sanatosi sa fim. Crapi prindem...........
Am fost inspirat sa-mi aleg weekendul asta pentru a merge in Delta. Tocmai ce am traversat o perioada cu temperaturi mai domoale. Apa inca destul de sus (la Mila aprox 170). Turisti inca putini si localnici "hamesiti". Am numarat vineri seara la insula (ptr cunoscatoriO Mila ceva, careva? Eu fac o plimbare maine. Da-m-iau si betele cu mine. Ca altfel nu pot sa plec de acasa.
Plimbare zic, ca vesti prea bune nu-s. Stiuca mai pica doar pe Trei Iezere, nu vrea deloc pe Fortuna, somotelu-i mic si rar iar crapu', trebuie sa fie si el pe undeva.