Ialomiţa

Pescuit fără taxe, doar cu permisul de pescuit

Moderators: PETREMAN, costin stefanescu

Post Reply
rebeu

Ialomiţa

Post by rebeu »

Am făcut o escapadă ieri şi azi la... Pucioasa. Cum eram cu toate sculele... on-board :lol: (mai puţin momeli) am făcut două şedinţe... foto, că de pescuit... doar am testat ceva tehnici de aruncare cu noua mea lanseta de păstrăv.

Se poate pescui doar cu permisul ANPA (nu prea era lume, doar o gonflabilă şi 5 undiţari). Cam multă poluare. :evil:

Drumul pe care se poate ajunge cu maşina direct pe dig este pe lângă o spălatorie auto de după ieşirea din Pucioasa (cam 700m) spre Fieni (înainte de barieră cam cu 150m). Coordonatele locului de iesire din şosea către dig/baraj pe Google-Earth sunt: 45° 5' 15.09"N , 25° 25' 19.82"E .

Pe malul celălalt accesul este blocat cam la jumătatea lacului (clădirea albastră din poze).

Poze aici sau aici.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
pupu

Re: Ialomiţa

Post by pupu »

Am fost de vreo doua ori cu barca pe acolo, e drept ca acum vreo doi ani,oricum slaba miscarea.

Numai bine...
Post Reply

Return to “Locuri de pescuit sălbatice”