Seria 1 Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
barbulea

Re: Seria 1 Mila 23 la Dorin

Post by barbulea »

Salut. Am luat ieri 6 kick-s-uri (3 de 14g si 3 de 18g) si le-am testat ancorele.
Intr-adevar, cele de la modelul de 14g nu agata bine. Ce ancore de calitate ma sfatuiti sa iau ca sa le schimb pe astea (marca, model si marime)?
Multumesc.
Miyagi

Post by Miyagi »

barbulea wrote:Salut. Am luat ieri 6 kick-s-uri (3 de 14g si 3 de 18g) si le-am testat ancorele.
Intr-adevar, cele de la modelul de 14g nu agata bine. Ce ancore de calitate ma sfatuiti sa iau ca sa le schimb pe astea (marca, model si marime)?
Multumesc.
Ia o pila nene si ascutele si nu mai cheltui banutii.
barbulea

Post by barbulea »

Am pila si o sa le ascut, dar vreau sa am cateva ancore bune de rezerva.
Lorelai

Post by Lorelai »

Baieti, gata, cu kiksurile rezolvaram.
Ce ne mai trebuie ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

costin stefanescu wrote:stiti sa ne spuneti cateva zone pt salau in Mila,ar fi bine pt expeditionari,pt mine e o surpriza ,nu stiam de salau sau avat le Mila
Anul trecut la intrare in canalul Eracle exact linga pensiune ,in fiecare zi erau ancorate 2-3 barci
Intr-o seara trec si eu si nenea Vica un prieten din Mila im-i face semn(de fapt in mila cam toti pescarii im-i spun cam pe unde trage pestele)
Trag barca linga Vica si stam de vorba in timp ce el pescuia (eu credeam ca da la avat)el dadea la salau la niste twistere albe
Intr-o ora cit am stat eu linga el a prins 7 salai intre 1si 2,5 kg
Dupa ce a plecat el am mers eu era daja intuneric am stat cam 2 ore si am prins si eu vre-o 5 dar toti sariti de 2 kg
In noaptea aia am rupt ultimele twistere albe cu jiguri de 15 gr
A doua seara am dat cu jiguri de 12 gr dar nu am mai prins decit doi aproape de 1 kg
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

barbulea wrote:Salut. Am luat ieri 6 kick-s-uri (3 de 14g si 3 de 18g) si le-am testat ancorele.
Multumesc.
eu am luat de la gamakatsu,atentie insa sa fie originale,sant triple la pret dar sant adevarate,ca marime sa fie ca cat cele de pe kiks
barbulea

Post by barbulea »

Multumesc Costine. O sa iau unul cu mine la magazain, ca nu stiu ce numar are ancora de pe modelul de 14g.
rubliov

Post by rubliov »

costin are ancore asa ca am eu cateva excelente de la DAM cu un leu bucata
valic

Post by valic »

Situatia la zi:
Confirmari pentru seria 1.

1. Valic - permis barca - avans platit
2 Preda Ionut - avans platit
3 Adi Constantin - avans platit
4-5 Dan Surdu + insotitor - permis barca
6.Iancu - avans platit
7. Dutu - avans platit
8.Cristi Dinu - permis barca
9.Gabi - avans platit
10. Liviu - avans platit
11. Petrica Panciulescu - permis barca - avans platit
12. Ovidiu Chivu
Valic
0744 644 368
bog_da

Post by bog_da »

Buna ziua si salut comunitate!

Desi m-am trezit mai tarziu, imi place sa sper ca nu este prea tarziu si intreb daca s-ar mai putea gasi doua locuri in prima serie. Din ce am vazut sunt deocamdata doar 12 confirmati si asa imi raspund singur ca: "probabil da".

De abia acum incepe partea mai grea si anume: noi cei doi avem o problema cu datele de 30.03 si 01.04... trebuie sa fim amandoi in Bucuresti.

Prima intrebare directa catre Dl. Forgo (sau catre cel care poate da un raspuns calificat) ar fi daca s-ar putea sa venim la Mila pe 25 si sa plecam pe 29.
Stiu ca asta inseamna ca va trebui sa ne rezolvam singuri transportul iar in aceasta idee am putea veni cu barca mea (Hellwig Triton 4.20m, Honda 30CP).

Asa apare a doua intrebare iarasi catre Dl. Forgo ar fi daca poate sa imi dea unele mici indicatii pentru a putea ajuge la Mila. Trebuie sa mentionez ca ar fi prima data pentru mine cand as face acest drum si marturisesc ca am oarece "temeri".
Ar mai fi multe de intrebat (unde se poate da la apa barca in Tulcea, unde se poate lasa masina si peridocul s.a.m.d.) dar important mai intai ar fi sa clarificam daca in principiu se poate si apoi vedem si cum anume.

Astept si accept sugestii si idei pentru ca am vazut ca sunteti buni cunoscatori ai zonei.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
E-Mail: b.danulet@gmail.com
danstefi

Post by danstefi »

Cea mai usora(dar nu cea mai scura) ruta este Tulcea-bratul Sulina-Crisan-Mila 23.Mergi drept pe brat pana la Crisan, faci stanga pe Dunarea veche si o tii drept pana la Mila 23.Pensiunea lui Dorin este prima pe dreapta, la intrare in sat.Despre celelalte probleme vorbeste cu Dorin.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna ziua
Eu va raspund la problemele strict legate de mine,urmind ca la celelalte probleme sa va raspunda o persoana abilitata de la APC
Eu ori cum voi fi la Mila pe data de 25 asa ca nu cred ca o sa fie o problema ,mai ales ca ai transportul asigurat
Cu privire la drumul spre Mila este ft usor ,mai ales ca venind prima data puteti venii direct pe Dunare pina la Crisan, la hotel Lebada ,de acolo faceti stinga si ajungeti exact la pensiunea mea
Eu nu merg pina la Crisan ca este putin mai lung drumul ,dar poate gasim un coleg care stie sa posteze o harta pe forum
Cu privire la parcare si multe alte aspecte legate de expeditie daca urmaresti articolele de pe forum o sa gasesti cam tot ce ai nevoie
bog_da

Post by bog_da »

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Esential este ca se poate in perioada 25-29. Asta inseamna ca incepem sa facem pregatiri in acest sens. Costurile sederii le-am vazut pe forum.
Doua intrebari ar fi totusi:
Este necesar un avans? Daca DA ar trebui sa stiu cui sa-l platesc.
La pensiune exista posibilitati de parcare in siguranta a barcii?
In faza actuala un mic ocol este cat se poate de in regula. La traseul mentionat m-am gandit si eu initial. Nu este nevoie de harta (multumesc anticipat colegilor care ar putea sa aiba asa ceva si au inceput deja sa caute...) pentru ca traseul este destul de clar si am un navigator care are o harta destul de buna. Parcare si dat barca la apa am vazut ca exista unele variante in Tulcea si nu va mai obosesc cu intrebarile.

Ramane de stiut daca APC 21 are cumva alte planuri referitoare la locurile pe care le-am ocupa noi doi...

O sa mai pun intrebari pe masura ce se dezvolta subiectele din forum. Multe din intrebarile pe care le-am avut si-au gasit raspuns astfel.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
rebeu

Post by rebeu »

Dacă ajută cu ceva, am pus eu aici o decupare de pe GE.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

bog_da wrote:Multumesc mult pentru raspunsuri.
Esential este ca se poate in perioada 25-29. Asta inseamna ca incepem sa facem pregatiri in acest sens. Costurile sederii le-am vazut pe forum.
Doua intrebari ar fi totusi:
Este necesar un avans? Daca DA ar trebui sa stiu cui sa-l platesc.
La pensiune exista posibilitati de parcare in siguranta a barcii?
In faza actuala un mic ocol este cat se poate de in regula. La traseul mentionat m-am gandit si eu initial. Nu este nevoie de harta (multumesc anticipat colegilor care ar putea sa aiba asa ceva si au inceput deja sa caute...) pentru ca traseul este destul de clar si am un navigator care are o harta destul de buna. Parcare si dat barca la apa am vazut ca exista unele variante in Tulcea si nu va mai obosesc cu intrebarile.

Ramane de stiut daca APC 21 are cumva alte planuri referitoare la locurile pe care le-am ocupa noi doi...

O sa mai pun intrebari pe masura ce se dezvolta subiectele din forum. Multe din intrebarile pe care le-am avut si-au gasit raspuns astfel.
Nici o problema, sunteti bineveniti printre noi.
Abia asteptam sa va intalnim.
O sa va trec in lista. Referitor la avans, am strans banii doar de la cei care se deplaseaza de la Tulcea cu salupa dlui Forgo. Si invers.
bog_da

Post by bog_da »

Multumesc pentru harta!!!
Cei 50 si ceva de km ar trebui sa-i fac in maximum 90 minute, asa ca nu este nimic spectaculos. Si eu astept cu interes sa ne intalnim. Colegul meu este mult mai experimentat decat mine in ale Deltei (in alte zone) si in ale pescuitului asa ca sper sa putem sa si dam inapoi informatii nu numai sa primim...
Noi incepem sa ne pregatim.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
valic

Post by valic »

bog_da wrote:Multumesc pentru harta!!!
Cei 50 si ceva de km ar trebui sa-i fac in maximum 90 minute, asa ca nu este nimic spectaculos. Si eu astept cu interes sa ne intalnim. Colegul meu este mult mai experimentat decat mine in ale Deltei (in alte zone) si in ale pescuitului asa ca sper sa putem sa si dam inapoi informatii nu numai sa primim...
Noi incepem sa ne pregatim.
suna-ma sa-ti dau oarece sfaturi despre drum si siguranta acestuia
Valic
0744 644 368
forgo dorin

Post by forgo dorin »

[quote="bog_da"]Buna ziua si salut comunitate!

Desi m-am trezit mai tarziu, imi place sa sper ca nu este prea tarziu si intreb daca s-ar mai putea gasi doua locuri in prima serie. Din ce am vazut sunt deocamdata doar 12 confirmati si asa imi raspund singur ca: "probabil da".

De abia acum incepe partea mai grea si anume: noi cei doi avem o problema cu datele de 30.03 si 01.04... trebuie sa fim amandoi in Bucuresti.

Prima intrebare directa catre Dl. Forgo (sau catre cel care poate da un raspuns calificat) ar fi daca s-ar putea sa venim la Mila pe 25 si sa plecam pe 29.
Stiu ca asta inseamna ca va trebui sa ne rezolvam singuri transportul iar in aceasta idee am putea veni cu barca mea (Hellwig Triton 4.20m, Honda 30CP).

Asa apare a doua intrebare iarasi catre Dl. Forgo ar fi daca poate sa imi dea unele mici indicatii pentru a putea ajuge la Mila. Trebuie sa mentionez ca ar fi prima data pentru mine cand as face acest drum si marturisesc ca am oarece "temeri".
Ar mai fi multe de intrebat (unde se poate da la apa barca in Tulcea, unde se poate lasa masina si peridocul s.a.m.d.) dar important mai intai ar fi sa clarificam daca in principiu se poate si apoi vedem si cum anume.

Barca o puteti lasa la apa la exact la parcarea unde tin si eu barca,dupa care o sa duceti masina cu peridocul la mine la fabrica ,aflata la circa 2,5-3km de acest loc
Asta daca doriti sa nu platiti bani pt parcarea masinii si a peridocului
Dupa care va va lua soferul meu pe conducatorul masini si in 10 min veti fi inapoi la barca
La mine la Mila 23 avem loc de parcare si in fata pensiunii si in spatele ei asa ca nu este o problema
Eu imi parchez barcile acolo de vre-o 10 ani si nu am avut probleme
bog_da

Post by bog_da »

Dorin, multumesc de raspuns. (Sper ca putem folosi numele mici. Eu chiar va rog pe toti sa-l folositi pentru mine!)

O sa accept cu placere oferta pentru parcare masina si peridoc. O sa-mi trebuiasca datele de contact adica: adresa loc lasare barca la apa, adresa fabrica, modalitate de contact sofer si nu in ultimul rand un telefon unde te pot gasi pe tine (o sa incerc sa nu abuzez). Eu ma bazez mult pe GPS-uri si adresele stradale ar fi suficiente.

Astazi o sa-l sun pe "valic" care s-a oferit sa-mi dea cateva sfaturi cu privire la drum.
Bogdan
Tel. 0747 270 552
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

1. Valic - permis barca - avans platit
2 Preda Ionut - avans platit
3 Adi Constantin - avans platit
4-5 Dan Surdu + insotitor - permis barca
6.Iancu - avans platit
7. Dutu - avans platit
8-9 Bogdan + insotitor - permis barca
10.Gabi - avans platit
11. Liviu - avans platit
12. Petrica Panciulescu - permis barca - avans platit
13. Ovidiu Chivu
14, Albatrin
Cam astia am fi, pana acum.
Last edited by dutustoica on 13 Mar 2011, 00:05, edited 1 time in total.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”