Dor de Delta - 9/13 iunie 2010

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Post Reply
Ono

Re: Dor de Delta - 9/13 iunie 2010

Post by Ono »

Miyagi, pe mine m-au terminat tantarii doar odata, anul trecut la Macin, dar atunci m-au scos din minti. Ideea e ca acum vine si nevasta-mea care nu face talente, dar tantarii cam trag la ea...
O sa fim acolo, deci ne vizitam :lol:
Miyagi

Post by Miyagi »

Ono wrote:Miyagi, pe mine m-au terminat tantarii doar odata, anul trecut la Macin, dar atunci m-au scos din minti. Ideea e ca acum vine si nevasta-mea care nu face talente, dar tantarii cam trag la ea...
O sa fim acolo, deci ne vizitam :lol:
Nu glumesc. Intrati pe Kaki Army shop si gasiti baldachinul de care zic. O sa-l aduc luni la copaci p-al meu.
Cat despre tine ?! stiam eu ca nu trebe sa-mi mai fac griji daca te-au terminat deja :lol: .
Vezi sa ai plumb la tine ca aduc matritele si turnam acolo plumbi adecvati.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

in curand vom deschide o lista cu cele de trebuinta sa vedem fiecare cu ce poate veni sa nu ne trezim ca aducem toti aceleasi lucruri !
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:in curand vom deschide o lista cu cele de trebuinta sa vedem fiecare cu ce poate veni sa nu ne trezim ca aducem toti aceleasi lucruri !
Asa tata,asa ca ne-am omorat timpul,si asa scurt cu tampenii pana acum.
Miyagi

Post by Miyagi »

Bai tata e groasa rau! Acum am vorbit la Cazane si cica-i Dunarea scazuta cum n-a mai vazut-o omul pana acum. Sunt coduri rosii in amonte si-n afara si ne-asteapta prapad. Oricum e si Delta sus. Trebuie sa fim atenti. Sa vorbim si cu Nea Vali sa vedem ce zic si ei.
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:Bai tata e groasa rau! Acum am vorbit la Cazane si cica-i Dunarea scazuta cum n-a mai vazut-o omul pana acum. Sunt coduri rosii in amonte si-n afara si ne-asteapta prapad. Oricum e si Delta sus. Trebuie sa fim atenti. Sa vorbim si cu Nea Vali sa vedem ce zic si ei.
Miyagi, omul tau exagereaza ! Apa este mare, dar in zona noastra este "pescuibila". Malul nu este inundat.

Vremea se anunta buna. Tantarii sunt "in floare".
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Miyagi wrote:Bai tata e groasa rau! Acum am vorbit la Cazane si cica-i Dunarea scazuta cum n-a mai vazut-o omul pana acum. Sunt coduri rosii in amonte si-n afara si ne-asteapta prapad. Oricum e si Delta sus. Trebuie sa fim atenti. Sa vorbim si cu Nea Vali sa vedem ce zic si ei.
Miyagi, omul tau exagereaza ! Apa este mare, dar in zona noastra este "pescuibila". Malul nu este inundat.

Vremea se anunta buna. Tantarii sunt "in floare".
Doamne da Cezare insa era acolo si mi-a zis ca la Porti s-a dat drumu la 6 vane. Oricum sunt in stand by pana Luni si chiar daca prind doar doua zile de pescuit tot merg. Asa am patit si anul trecut. Viitura incepuse sa vina deabia in ziua in care plecam de-acolo.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

bai Cornele tu esti deltar nene sau porumbel :lol: ,pai ce dracu te sperii asa aiurea,uita-te si tu pe afdj cote si vezi acolo cotele,acum sant in scadere si cand ajungem noi sant in stationare,taman bine,nici sa scada brusc nu e bine,ce dracu iti faci asa griji,zici ca mergi pe Amazon :lol: !
Miyagi

Post by Miyagi »

costin stefanescu wrote:bai Cornele tu esti deltar nene sau porumbel :lol: ,pai ce dracu te sperii asa aiurea,uita-te si tu pe afdj cote si vezi acolo cotele,acum sant in scadere si cand ajungem noi sant in stationare,taman bine,nici sa scada brusc nu e bine,ce dracu iti faci asa griji,zici ca mergi pe Amazon :lol: !
Mah nenica asa vorbesc iooo. Cin` se sperie sa ia estraveral :D . Zi(a)sai doar. Sa stam cu uachii pa ia. :P .
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Ono wrote:Miyagi, pe mine m-au terminat tantarii doar odata, anul trecut la Macin, dar atunci m-au scos din minti. Ideea e ca acum vine si nevasta-mea care nu face talente, dar tantarii cam trag la ea...
Poate o sa radeti .... dar unde stau eu, exista un magazin „Apicola” si cunosc bine pe angajati. Stiindu-ma pescar, mi-au spus ca au ajuns sa vanda mai multe palarii „specializate” pescarilor decat apicultorilor :lol: :lol: :lol:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Ono

Post by Ono »

Stie cineva unde sunt in Bucuresti magazine apicole care au asemenea dispozitive? (sector 6, 1)
Piranya

Post by Piranya »

Da , se gasesc sigur palarii cu plasa de tantari la magazinele cu articole de pescuit de langa cimitirul Ghencea. eu mi-am luat chiar din piata Moghioros o astfel de palarie de la taraba cu articole de pescuit. De 7 ani de cand o am nu am folosit-o niciodata :lol: dar de data asta o voi pune in bagaj.
Miyagi

Post by Miyagi »

Ono wrote:Stie cineva unde sunt in Bucuresti magazine apicole care au asemenea dispozitive? (sector 6, 1)
Tot la Kaki Army shop au si palarii de-alea. Au depozitul pe la gara prin spate.
Miyagi

Post by Miyagi »

Cica azi noapte a mai scazut Dunarea in Cazane cu inca 1 metru.
Cristian Candeori

Post by Cristian Candeori »

Miyagi wrote:
Ono wrote:Stie cineva unde sunt in Bucuresti magazine apicole care au asemenea dispozitive? (sector 6, 1)
Tot la Kaki Army shop au si palarii de-alea. Au depozitul pe la gara prin spate.
Te rog, mai detailat.
La adresa lor de contact, pe site, am vazut Drumul Taberei.

Multumesc.
Miyagi

Post by Miyagi »

Cristian Candeori wrote:
Miyagi wrote:
Te rog, mai detailat.
La adresa lor de contact, pe site, am vazut Drumul Taberei.

Multumesc.
Deci site-ul se cheama kaki.ro si au magazine pe Str.Iacob Negruzzi colt cu bd. Al.Ioan Cuza in spatele Garii de Nord pe unde e petromul ala dinspre Titulescu si mai au unul pe Str. Selari in centrul vechi (istoric).
Intrati pe site si vedeti ce va povesteam si apoi vorbim insa aveti grija ca majoritatea produselor sunt scumpe. Gasiti in schimb tot felul de alte chestii pe care nu le gasiti oriunde si sunt anumite produse si de calitate,altele ba. Spre ex. eu mi-am luat mai demult un briceag multifunctional care a ruginit ceea ce nu mi se pare normal.
Si eu stau in Dr.Taberei da n-are nicio treaba.
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:Cica azi noapte a mai scazut Dunarea in Cazane cu inca 1 metru.
Miyagi, de la Portile de Fier I (Orsova) a fost deversata o cantitate mare de apa, care merge catre Portile de Fier II.
In zilele precedente, Portile de Fier II (Gruia) a executat o golire a lacului pentru a prelua ce vine din amonte, de la Portile de Fier I.
Acum, depinde ce fac cei de la Portile de Fier II. Retin, macar partial, apa mare care vine din amonte? Sau o lasa pe toata sa treaca ?

Cresterea care este acum de la Gruia in aval nu prezinta probleme, apa se va disipa in cea mai mare parte pana ajunge la locatia noastra.

Urmarim atent situatia, vorbim la institutiile care raspund de aceasta problema etc. face si asta parte din organizare.
Luand in calcul si viteza de curgere a Dunarii, s-ar parea ca nu vom avea probleme. Dar, tot asa, urmarim !
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Miyagi wrote:Cica azi noapte a mai scazut Dunarea in Cazane cu inca 1 metru.
Miyagi, de la Portile de Fier I (Orsova) a fost deversata o cantitate mare de apa, care merge catre Portile de Fier II.
In zilele precedente, Portile de Fier II (Gruia) a executat o golire a lacului pentru a prelua ce vine din amonte, de la Portile de Fier I.
Acum, depinde ce fac cei de la Portile de Fier II. Retin, macar partial, apa mare care vine din amonte? Sau o lasa pe toata sa treaca ?

Cresterea care este acum de la Gruia in aval nu prezinta probleme, apa se va disipa in cea mai mare parte pana ajunge la locatia noastra.

Urmarim atent situatia, vorbim la institutiile care raspund de aceasta problema etc. face si asta parte din organizare.
Luand in calcul si viteza de curgere a Dunarii, s-ar parea ca nu vom avea probleme. Dar, tot asa, urmarim !
Pai cam asa cred si eu Cezar ca asa s-a intamplat si anu` trecut cu una din viituri. Cand toata lumea imi zicea ca-s nebun io plecam in delta. Si doar in ziua plecarii s-a colorat apa,iar apoi a crescut vreo juma de metru pana a trecut. Eu unul chiar n-am probleme insa tre sa urmarim sa stim cum stam.
Miyagi

Post by Miyagi »

--------------------------------------------
Oricum daca n-au apucat sa umple bazinu` trebuie sa o faca pentru ca vine vara cu seceta imediat si apoi n-au de unde sa regleze totul in aval de Gruia. Se mai vb de coduri Rosii prin tinuturile de Nord. O sa urmaresc.
evoIX

Post by evoIX »

Mai e un loc ? Sunt si eu amator dar am zis sa nu ocup lista degeaba pana nu am vazut semnatura sefului pe cererea de concediu. :)

So ... daca mai este loc cu mare placere v-as insoti si eu.
Valentin Paun este numele.

De oferit .... nu am multe ... un loc liber in masina pana Dunavat si inapoi :) ...
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”