O săptămână acasă la Dorin !
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
-
Re: O săptămână acasă la Dorin !
In sfarsit, dupa aproape 10 zile de absenta, am reusit si eu sa ma adun pe langa casa...Am fost un concurs de stiuca la Periprava,am petrecut cateva zile de vis la Dorin si am incheiat maratonul cu concursul de salau de la Sarulesti (ieri si azi)! Impresii sunt multe si amestecate, dar impresionante au fost primirea si ospitalitatea ce ne-au fost oferite de Dorin Forgo la Mila 23, greu de descris in cateva cuvinte ! Dorin a dovedit, inca odata, prin modul cum ne-a tratat, ca ne este un prieten adevarat !!!
Dorine, pentru faptul ca ne-ai facut sa ne simtim ca acasa, punandu-ne TOTUL la dispozitie, multumesc !
Mai multe comentarii vor fi in zilele urmatoare, cand isi vor reveni si ceilalati colegi, participanti la acest adevarat turneu!
Dorine, pentru faptul ca ne-ai facut sa ne simtim ca acasa, punandu-ne TOTUL la dispozitie, multumesc !
Mai multe comentarii vor fi in zilele urmatoare, cand isi vor reveni si ceilalati colegi, participanti la acest adevarat turneu!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Iancule, pentru turneul asta va invidiez din adancul sufletului. Eu am prins din el doar partea de munca nu si cea de lunca.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
La arbitraj sau la munca proprie Mihai ?
Buna ziua Dorin !
Ne-am simtit extraordinar la tine.Doctorul a fost incantat,nu a tacut pana la Sarulesti.Iti multumim din suflet pentru tot !
Ne-am simtit extraordinar la tine.Doctorul a fost incantat,nu a tacut pana la Sarulesti.Iti multumim din suflet pentru tot !
Aventurile sunt facute pentru a fi aventuroase.
-
Buna ziua domnilor.
Am tot ezitat sa va raspund mesajelor dvs.la adresa noastra celor de la Mila 23,care va asteapta intotdeauna cu multa dragoste.
De fapt voi sinteti aceea ce a-ti inaugurat pensiunea noastra si ne-ati purtat noroc pe tot parcursul sezonului.
Este o mare placere pentru noi sa incheiem sezonul tot cu prietenii nostri,voi la noi sinteti primiti intotdeauna ca la voi acasa.
Va multumesc mult!
Am tot ezitat sa va raspund mesajelor dvs.la adresa noastra celor de la Mila 23,care va asteapta intotdeauna cu multa dragoste.
De fapt voi sinteti aceea ce a-ti inaugurat pensiunea noastra si ne-ati purtat noroc pe tot parcursul sezonului.
Este o mare placere pentru noi sa incheiem sezonul tot cu prietenii nostri,voi la noi sinteti primiti intotdeauna ca la voi acasa.
Va multumesc mult!
- Mihai Vinturache
- Moderator
Si la una si la cealalta!Lorelai wrote:La arbitraj sau la munca proprie Mihai ?

Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
-
- Moderator
Prieteni,
Acum sunt refacut dupa 10 zile de foc (arbitraj la Periprava, pescuit la M 23, arbitraj la Sarulesti) si pot sa va povestesc in cateva cuvinte despre fantastica expeditie de la M23.
Punctual ca intotdeauna, Dorin ne-a preluat de la Periprava, murati bine dupa 7 ore de stat in ploaie. Am fost intampinati boiereste - cu palinca si camere incalzite - asa cum ne-a obisnuit pana acum.
Ajunsi in Mila am "jonctionat"imediat cu prietenii: moldovenii (Dan si Mihai), Geo, Liviu, Dragos si Oliver cu prietenii lor. Era sa uit de Dan Surdu - sosit de luni insotit de inca un Dan - care este mai mult decat prieten, a devenit un partener de mare nadejda in toate expeditiile organizate pana acum. Toti, baieti de suta. Si pescari deosebiti.
Referitor la pescuit, am avut zile frumoase si cu rezultate - mai putin joi cand pestele a fost foarte, foarte suparat si n-a pus botul aproape deloc.
In rest, a pescuit care pe unde a vrut - pe Sontea, pe lacurile din zona, pe pontoanele din fata - si s-a prins peste tot (cu exceptia amintita). De la rosioara mare, carasoi, ciortani punctabili, si stiuci.
Am facut cateva poze, pe care le voi posta daca ma ajuta Geo.
In concluzie, dupa parerea mea, a fost una din cele mai frumoase iesiri in Delta, pentru care-i multumesc in primul rand lui Dorin si trupei lui de la pensiune. In al doilea, tuturor celor prezenti, pentru atmosfera creata de dimineata pana-n noapte, pentru clipele minunate petrecute impreuna.
Sunt onorat ca am fost alaturi de ei.
Acum sunt refacut dupa 10 zile de foc (arbitraj la Periprava, pescuit la M 23, arbitraj la Sarulesti) si pot sa va povestesc in cateva cuvinte despre fantastica expeditie de la M23.
Punctual ca intotdeauna, Dorin ne-a preluat de la Periprava, murati bine dupa 7 ore de stat in ploaie. Am fost intampinati boiereste - cu palinca si camere incalzite - asa cum ne-a obisnuit pana acum.
Ajunsi in Mila am "jonctionat"imediat cu prietenii: moldovenii (Dan si Mihai), Geo, Liviu, Dragos si Oliver cu prietenii lor. Era sa uit de Dan Surdu - sosit de luni insotit de inca un Dan - care este mai mult decat prieten, a devenit un partener de mare nadejda in toate expeditiile organizate pana acum. Toti, baieti de suta. Si pescari deosebiti.
Referitor la pescuit, am avut zile frumoase si cu rezultate - mai putin joi cand pestele a fost foarte, foarte suparat si n-a pus botul aproape deloc.
In rest, a pescuit care pe unde a vrut - pe Sontea, pe lacurile din zona, pe pontoanele din fata - si s-a prins peste tot (cu exceptia amintita). De la rosioara mare, carasoi, ciortani punctabili, si stiuci.
Am facut cateva poze, pe care le voi posta daca ma ajuta Geo.
In concluzie, dupa parerea mea, a fost una din cele mai frumoase iesiri in Delta, pentru care-i multumesc in primul rand lui Dorin si trupei lui de la pensiune. In al doilea, tuturor celor prezenti, pentru atmosfera creata de dimineata pana-n noapte, pentru clipele minunate petrecute impreuna.
Sunt onorat ca am fost alaturi de ei.
Sa va fie de bine nanasule!
Si la cat mai multe iesiri alaturi de prieteni!
Si la cat mai multe iesiri alaturi de prieteni!
Paulletta
-
Aceasta iesire mi-a adus, pe langa satisfactiile de care am vorbit, si un nou `membru` in familie.
Ma aflam la bibaneala, cu prietenul nostru din Brasov, cu barca ancorata la cativa metri de mal de niste salcii uscate, cand am auzit un mieunat firav printre salcii.A aparut si autorul mieunatului,un pisoi ceva mai mare decat pumnul, care incerca, disperat, dar plin de curaj si inventivitate, sa ajunga la barca.Cum eu nu puteam sa ma strecor printre salcii ca sa ajung la el, a trebuit sa-l las sa se descurce singur.Ei bine, s-a catarat pe salcii, a sarit de pe o creanga pe alta,iar cand distanta dintre salcii a fost prea mare, spre uimirea mea, a sarit in apa, a innotat 1-2 metri, s-a catarat,asa ud, pe alta salcie, si, tot din craca in craca a ajuns pe copastia barcii.Nu m-am indurat, dupa ce luptat atata pentru viata, sa-l las pe acolo, asa ca, acum, este rasfatatul si alintatul intregii familii, inclusiv al catelusei mele, care il fereste cu grija cand i se incurca printre picioare. Singurul care l-a privit chioras la inceput, aratandu-i ghearele, a fost motanul casei, Aghiuta pe numele lui,dar acum s-a obisnuit si el cu ideea si il ignora pe cel mic. Acum am o mare problema,nu reusim sa-i gasim un nume potrivit,dar ma gandesc ca poate ii va fi vre-unul dintre voi nas,asa ca astept propuneri!

Pentru ca am jinduit la el, incerc barem sa-l botez : Terente
Daca se accepta , in calitate de nas, un sac de mancare de calitate pentru juniori
Daca se accepta , in calitate de nas, un sac de mancare de calitate pentru juniori
-
Buna dimineata domnilor.
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase la adresa noastra.
Vreau totusi sa va spun ca si fetele si baietii de la Paradise au numai cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra.
Eu ce sa va spun,nici de data asta nu m-am inselat ,sinteti niste oameni deosebiti,cit timp sinteti voi cei de la APC21 la noi sint linistit.
As vrea din tot sufletul ca voi sa va simtiti intotdeauna la noi ca la voi acasa.
Va asteptam intotdeauna cu drag.
Va multumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase la adresa noastra.
Vreau totusi sa va spun ca si fetele si baietii de la Paradise au numai cuvinte de lauda la adresa dumneavoastra.
Eu ce sa va spun,nici de data asta nu m-am inselat ,sinteti niste oameni deosebiti,cit timp sinteti voi cei de la APC21 la noi sint linistit.
As vrea din tot sufletul ca voi sa va simtiti intotdeauna la noi ca la voi acasa.
Va asteptam intotdeauna cu drag.