Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011
Nota bene : Cred ca iti este clar ca nu mi-ar fi frica sa organizez ceva.
Frica mi-ar fi sa nu cumva sa o fac inaintea unui Senior.
Asa ca , daca vrei , hai sa organizam ceva impreuna, in sensul ca voi fi colaboratorul tau, coorganizator, cum vrei sa-i spui . Cred ca am face o echipa perfecta.
Frica mi-ar fi sa nu cumva sa o fac inaintea unui Senior.
Asa ca , daca vrei , hai sa organizam ceva impreuna, in sensul ca voi fi colaboratorul tau, coorganizator, cum vrei sa-i spui . Cred ca am face o echipa perfecta.
Last edited by Lorelai on 23 Aug 2011, 01:04, edited 1 time in total.
- modigliani
ZECI !!! Ultimul exemplu este balta pe care ne-am cunoscut ..... Au venit pana si din China !!!Lorelai wrote:exista un exemplu cand anunturile deschise au compromis o actiune ?
Nu cer nici un detaliu, vreau sa stiu daca a existat precedentul.

"in livada de ciresi ..... degeaba incerci sa cauti prune . Trebuieste sa cauti in livada de pruni . Unde degeaba vei incerca sa gasesti cirese . Ca atare ..... umbla din livada in livada . Iti vei umple cosul de ..... FRUCTE !"
Radu are dreptate. Se intampla frecvent tot felul de lucruri ciudate, iar sectiunile astea au fost imperios necesare. Sti cum se intampla cu un vin bun? Trebuie sa-l "ascunzi" de beutori ca sa-ti dai seama ( peste ani ) ca e bun. Oricum s-au prevalat multi de ideea de asociatie de cluburi fiindca nu erau in masura sa acceada intr-unul sau sa inteleaga ideea de a face parte dintr-un club, incat se ajunsese sa miroasa forumurile a tur de pantaloni. Nevoia de socializare isi are limitele ei. Ce depaseste trebuie tratat cu seriozitate.
- CRISTI DINU

de-l zic acu.
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Si cum zice si Mihai, parca stau la coada sa strice ce se cladeste cu greu.Lorelai wrote:Vezi, nici acum nu se da localizarea exacta, acum am inteles, desi de atunci a trecut multa vreme. Dar recunosc, acum am inteles.
Dar la Portita ce sa ne faca fratioare ? Ne intra in casuta ?
Eu cand am venit la prima mea actiune pe langa voi am venit in "sosetele', nu stiam cum e, nu voiam sa deranjez, voi v-ati purtat frumos cu mine.
Cu ce puteam eu sa va inoportunez?
Sau, daca voi nu v-ati fi purtat frumos cu mine, azi nu mai vorbeam. Sau alaltaieri nu ne mai intalneam.,
Grupul, Asociatia inseamna foarte mult. Iar cand cineva vine prieteneste , asa cum ai venit si tu odata, primeste-l cum se cuvine.
E super daca ai priceput cum stau lucrurile si griji sa nu faci ca mine cand m-am incurcat din cauza unei cunostinte comune de-a noastre, a tuturor care s-a suprapus cu un concurs de imprejurari.
Bine ai spus! sa fi atent la seniori.
Nu aia din fata Breh care schimba capatanilii ca toti au bani si stau in fata insa numai unu` are o caciula veritabila. Ia intreaba-l pe MiaiCRISTI DINU wrote:asa sta treaba, cine plateste sta in fata,cine nu,se uita dupa caciula din fata,ca in bancul cu basescu
![]()
de-l zic acu.

Baieti, daca voi spuneti asa, asa sa ramana, voi aveti mai multa experienta.
Eu am pus niste intrebari, mi-ati raspuns, am discutat democratic !
Sa fie la fel intotdeauna !
PS : Cu chinezoaica, hai la darla darla, dar daca intareste Miyagi...
Ia zi-o tu frate Cristi, ca n-am inteles nimic... poate dai drumu' la banc !
Eu am pus niste intrebari, mi-ati raspuns, am discutat democratic !

Bai nene stati asa k io acum am venit de la sorcova, in cardul APC21, exista clubul Dunarenilor ?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
- CRISTI DINU
da ...orce problem are rezolvare,joc in continuare ,nu-i bai .
Adrenalina inpinge pistonul
Si nu numai. Daca te grabesti - te pripesti. De-asta s-au suparat unii pe tineDeceneu wrote:Bai nene stati asa k io acum am venit de la sorcova, in cardul APC21, exista clubul Dunarenilor ?

Bine v-am gasit.
ps : da nu dau in nimeni care nu-mi sperie pestii, sau uda tzigarile
ps : da nu dau in nimeni care nu-mi sperie pestii, sau uda tzigarile

Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
Prieteni, lasam gluma la o parte, aici hotarasc Seniorii, in functie de activitate, loialitate fata de Asociatie, repectiv la recomandarea unui Senior se va face primirea in respectivul club. Chestia asta nu este garantata prin carnetul de membru, sau ma rog, card.
Asa pateam si eu la inceput Dane pana intr-o zi cand m-am nimerit intr-o misiune la Iasi, l-am sunat sa-l salut pe Mihai Mistretzu`Lorelai wrote:Baieti, daca voi spuneti asa, asa sa ramana, voi aveti mai multa experienta.
Eu am pus niste intrebari, mi-ati raspuns, am discutat democratic !![]()
![]()
![]()

Vreau sa-i salut pe baietii de la Iasi care raman constanti.
Eh! Aici e buba. Cu loialitatea trebuie discutatLorelai wrote:Prieteni, lasam gluma la o parte, aici hotarasc Seniorii, in functie de activitate, loialitate fata de Asociatie, repectiv la recomandarea unui Senior se va face primirea in respectivul club. Chestia asta nu este garantata prin carnetul de membru, sau ma rog, card.

Deci plecarea la gura portitei este organizata de clubul Dunarenilor , din cadrul APC 21, in care nu pot intra doar cotizand . deci la gura portieti nu pot sa vin. m-am lamurit akm
multumesc de info.

Iar te grabesti. Iesirea e organizata de Clubul Dunarenilor ca trebuie cineva sa o organizeze insa daca e o iesire deschisa, cum a fost si cea de la CD inseamna ca sunt invitati si cei ce vor sa faca echipa. Eu unul cel putin asa cred.Deceneu wrote:Deci plecarea la gura portitei este organizata de clubul Dunarenilor , din cadrul APC 21, in care nu pot intra doar cotizand . deci la gura portieti nu pot sa vin. m-am lamurit akmmultumesc de info.
Aha..... tot e bine... am trimis oricum un pm organizatorului... astept un raspuns sa vad...k am vaz k e frumos tare la Gura Potritei si tare as vrea sa pot sa merg....sa pot din toate punctele de vedere.
Nu te mai grabi. Inainte sa postezi analizeaza bine tot ce trebuie. Si culca-te noaptea nu mai sta pe calculator ca patesti ca mineDeceneu wrote:Aha..... tot e bine... am trimis oricum un pm organizatorului... astept un raspuns sa vad...k am vaz k e frumos tare la Gura Potritei si tare as vrea sa pot sa merg....sa pot din toate punctele de vedere.

Pai sapt asta sunt liber
, si imi tot bat capu unde sa ma asez joi k ma duc la Dunare la Gostinu ...si daca nu ma organizez io , pe socramiu nu il intereseaza decat lada cu bautura 

Mult stimate si iubite Valic,valic wrote:Draga Ono,
Tu imi esti un tip extrem de simpatic, pe bune, dar mai lasa caterinca si misto-ul .... pe bune ... vc
1. Unde vezi tu caterinca si misto in acest topic?!!! si
2. In ce calitate imi spui mie ce sa las si ce sa nu las?!!! de Membru Fondator APC21? clubist? moderator? pescar? om de bine?
Unii dintre fondatorii acestei asociatii, precum si altii, au ceva simptome dictatoriale... poate ar trebui sa-si reprime aceste manifestari nastrusnice ale caracterului lor, sau sa vorbeasca asa numai in Clubul Micilor Dictatori, contra cotizatiei anuale si acces restrictionat. Sau sa scrieti in regulamentul forumului ca in aceasta asociatie ti se spune ce sa lasi, ce sa nu, si etc.
Apropo de aceste numeroase Cluburi... treaba asta daca nu se face cu cap, s-ar putea sa fie moartea pasiunii asociatiei...
In aceasta zi sarbatoareasca stau si ma gandesc ce o fi acum in sufletul lui Gaddafi...