costin stefanescu wrote:Mariane,in ce calitate ceri de la noi o hartie,indiferent pt ce ?

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
costin stefanescu wrote:Mariane,in ce calitate ceri de la noi o hartie,indiferent pt ce ?
costin stefanescu wrote:... ca sa ceri o aprobare,hartie sau orice alt document oficial de la o societate,asociatie,etc,nu trebuie sa fi macar membru al respectivei
Este, bineânţeles că este!!!!Petru Burian wrote:costin stefanescu wrote:... ca sa ceri o aprobare,hartie sau orice alt document oficial de la o societate,asociatie,etc,nu trebuie sa fi macar membru al respectivei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Adica prietenul Adar nu este membru APC21![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
costin stefanescu wrote:atunci este in 'legalitate',nu eram la curent cu aderarea lui,avand in vedere ca el avea o misie de indeplinit cu ANPA,nu credeam ca are timp de asa ceva
Petru Burian wrote:Eu as trimite pozele (prin mail) sefului politiei comunitare, cu un text de genul:
D-le comandant ....
Stim ca intocmirea actelor pt. amenzi si incasarea acestora este o munca dificila pt. subordonatii dvs.
Confiscarea unditelor si obligarea contravenientilor la curatirea zonei, ca alternativa la amenda legala, ar putea fi insa realizata, prin interventia a 3-4 politisti comunitari.
Oricum acestia erau de fata, muncind din greu cu privitul si chibitatul, in baza salarului platit din impozitele noastre.
Oare prestigiul uniformei si a institutiei chiar nu conteaza ???
Cu respect,
......
Dom' Profesor, ingaduiti-mi o-ntrebare:Petru Burian wrote:costin stefanescu wrote:... ca sa ceri o aprobare,hartie sau orice alt document oficial de la o societate,asociatie,etc,nu trebuie sa fi macar membru al respectivei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ai grija ce-ti doresti si fata de ce-ti manifesti invidia....Geo wrote: PS Te invidiez pentru cât timp liber ai să postezi ...
NU, nene, blond nu cred ca vei mai ajunge, par ai destul, inalt doar dac-ti pui tocuri, cat desore destept...un mare "filozof" care posteaza pe acest foum are o vorba: azi sunt mai destept ca ieri so mai prost ca maine !Adar Marian wrote:Dom' Profesor, ingaduiti-mi o-ntrebare:Petru Burian wrote:costin stefanescu wrote:... ca sa ceri o aprobare,hartie sau orice alt document oficial de la o societate,asociatie,etc,nu trebuie sa fi macar membru al respectivei![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Faptul ca am platit o taxa, c-am depus o cerere, ma face mai blond, mai inalt, mai cu par sau mai destept? Mi-e deja teama sa ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca ramaneam membru al vechii asociatii, probabil c-am fi-ncetat sa ne mai salutam, ne-am fi ocolit pe drum sau, Doamne-fereste!... mai rau de atat? Recunosc c-am exagerat putin aici, insa adevarul nu cumva o fi p-aproape?Ai grija ce-ti doresti si fata de ce-ti manifesti invidia....Geo wrote: PS Te invidiez pentru cât timp liber ai să postezi ...
Vrei sa faci si tu gripa, sa vina salvarea, sa vrea sa te duca fortat la spital si-n urma refuzului, sa refuze prescrierea oricarei retete?
In niciun caz Domn’AdarAdar Marian wrote:Dom' Profesor, ingaduiti-mi o-ntrebare:
- Faptul ca am platit o taxa, c-am depus o cerere, ma face mai blond, mai inalt, mai cu par sau mai destept? Mi-e deja teama sa ma gandesc la ce s-ar fi intamplat daca ramaneam membru al vechii asociatii, probabil c-am fi-ncetat sa ne mai salutam, ne-am fi ocolit pe drum sau, Doamne-fereste!... mai rau de atat? Recunosc c-am exagerat putin aici, insa adevarul nu cumva o fi p-aproape?