Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Petru Burian

Re: Cotu' Dracului 19 - 21.08.2011

Post by Petru Burian »

Frumoasa expeditiune :D cand vad astfel de poze, sincer imi pare rau ca nu's bucurestean :lol:
Multumiri celor care le-au facut si postat.
Continuati tot asa si sa auzim numai de bine :!:
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
valic

Post by valic »

Draga Ono,

Tu imi esti un tip extrem de simpatic, pe bune, dar mai lasa caterinca si misto-ul .... pe bune ...

Sa stiii ca actiunea a fost per total super reusita , chiar daca s-a prins putin, si sa mai stii ca ciorba de peste a fost SUPER BUNAAAAA, intreaba consumatorii ....

Depinde cine o face ...

Cele bune.

vc
Valic
0744 644 368
Lorelai

Post by Lorelai »

Suuuupeeeer buna !
Cinste cui a facut-o !
Desi am precizat, toate obiectivele au fost atinse.
Am mancat si peste, nu doar ied.
Aici, vorba lui Radu, a scris userul Lorelai.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Post by valic »

Merci Dane (Lorelai) .......... fu' super bineeeee... de aia mor invidiosii........
Sa vezi ce bine va fi la Portita ....

Cele bune

vc
Valic
0744 644 368
Deceneu

Post by Deceneu »

la Portita cand se merge?
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
rebeu

Post by rebeu »

Uite aici.
valic wrote:Draga Ono,

Tu imi esti un tip extrem de simpatic, pe bune, dar mai lasa caterinca si misto-ul .... pe bune ...

Sa stiii ca actiunea a fost per total super reusita , chiar daca s-a prins putin, si sa mai stii ca ciorba de peste a fost SUPER BUNAAAAA, intreaba consumatorii ....

Depinde cine o face ...

Cele bune.

vc
Păi d-aia face caterincă! Murea să meargă şi el... dar... n-a fost să fie... acu'... ce ne făceam dacă venea? La "sorbu'" lui... nu ştiu cum ne descurcam... :lol: :lol: :lol:
Last edited by rebeu on 22 Aug 2011, 22:37, edited 1 time in total.
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
va rog sa mai aveti rabdare...
--
RBu'
Deceneu

Post by Deceneu »

Cum adik nu sunt autorizat sa vad acest forum ? =((((((((((((((((((((((((((((((((((
Foaie verde de cucuta , ploua apa-n beci , eu imbrac chilotii si ma duc la meci!
CRISTI DINU

Post by CRISTI DINU »

da... chiar asa ? de unde iei autorizatia :lol:
Adrenalina inpinge pistonul
Pescuitul te intinereste !
Deceneu

Post by Deceneu »

In programul de activitati vad k ar trebuii sa fie luna asta , dar am inteles k s-a km skimbat putin... . dar nu am autorizatie :)) . multumim oricum ptr incercarea de a ne arata. 2 autorizatii mai avem nevoie :)
rebeu

Post by rebeu »

Oups! o fi la dunăreni... unde... dacă nu eşti membru... nu vezi...

LE: e la cotizanţi... Dacă nu eşti membru cotizant APC21 n-ai acces acolo...
În plus... dacă nu eşti membru la dunăreni sau arbitri n-ai acces în zona lor... că şi ăia plătesc în plus...
A cam ieshit fum din discurile de pe server... deci pozele... trebuie sa le reinstalez...
Doar ca mai dureaza... am back-up la directoare dar nu si la soft... deci trebuie sa reinstalez tot... si sunt cam departe...
--
RBu'
Deceneu

Post by Deceneu »

Pai io sunt membru cotizant ... adik sunt membru din 3 iunie. mi-am platit cotizatia anuala .. din cate am inteles :) . si tot nu ma lasa... .Pana la urma cum e cu gura portitei, daca e in lista de activitati 2011 apc, pana la urma cand e ?:)
rebeu

Post by rebeu »

E în perioada 7-11 septembrie. Deja s-a făcut rezervarea căsuţelor... valic e şef de trib la acţiunea asta... el ştie ce şi cum cu rezervările...

Dacă ai cotizat, cere adminului să-ţi seteze contul să aibă acces la secţiunea aceea.
--
RBu'
Lorelai

Post by Lorelai »

Daca esti membru cotizant trebuie sa vezi ce e acolo.
Daca tu nu vezi, iar imi aduc aminte ca prea facem caz de aprobari ca sa poti intra pe o anumita sectiune.
Sau daca punem chei, sa avem grije ca ele sa functioneze perfect.
Probabil unii se mira ca actiunea de la Cotul Dracului de anul acesta a fost perfect vizibila, altele nu.
Si nu cred ca exista vreun motiv de plangere in privinta asta
Raman la convingerea mea ca ne complicam viata. Si pe a altora.
Baieti, pana intrati pe domeniu, va spun ca este 7-11 septembrie.
Hai sa mai terminam cu secretomania. Cand vom vedea clar ca avem probleme, analizam. Dar pana atunci ne incurcam unii pe altii.
Nu ma refer la Arbitrii.
Apropo, sunt putin malitios, Dl Burian este arbitru ?
Nu de alta, dar am vazut postari acolo.
Inca o data," fiind de acelasi leat ", cu tot respectul, am pus si eu o intrebare.
No offense !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rebeu

Post by rebeu »

Dacă nu ştiai Domnul Burian este Preşedintele Onorific al acestei asociaţii. Are carnetul de membru cu numărul 0000001.

Iar ai luat-o pe tarla... No offense

LE: Oare cine-şi creează probleme suplimentare?
--
RBu'
Claudiu

Post by Claudiu »

Da', chiar, ce le tot ascundeti, frate, asa? Daca eu, nemembru, vreau sa vin cu voi la o expeditie cum am si fost la cateva pana sa deveniti secretosi pe forum, cum fac sa va insotesc din moment ce nu am acces la topicele respective ?
Cum se mai schimba oamenii, frate...
Lorelai

Post by Lorelai »

Sincer nu stiam, am primit raspuns, mi se pare totul Ok
Vezi, informatia inseamna foarte mult.De fapt este foarte legat de ce vorbeam anterior.
Nu am luat-o pe aratura. Am pus intrebarea civilizat, am subliniat chiar ca nu am intentia sa supar pe cineva.
Ma rog, nici de data asta nu am vrut.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rebeu

Post by rebeu »

Imi permit să dau un cut&paste la primul post pe secţiunea respectivă:

+++++++++++++

Prieteni,

După cum observaţi, avem o secţiune specială pentru membrii cotizanţi ai asociaţiei noastre.
Secţiunea aceasta nu o vedeaţi până astăzi, cu toate că ea există de mai mult timp. Dar exista doar ca o formă fără conţinut.
De astăzi am şi "populat" secţiunea cu primii noştrii membri.

Bine aţi venit !!!

Câteva lămuriri care cred că sunt necesare:

1. Ni s-a părut firesc ca această secţiune să fie "securizată". Adică separată de zona publică a forumului nostru, însă pe care dumneavoastră o veţi vedea în continuare. Cam ca într-o familie: suntem bucuroşi de oaspeţi, dar gospodăria ne-o facem cu uşa închisă...

2. Tot aici ni s-a părut normal să îşi aibă "casa" şi cluburile noastre.
Cele pentru care se va plăti cotizaţie vor fi şi ele, la rîndul lor, accesibile numai membrilor clubului în cauză.
La celelalte vor avea acces toţi membrii cotizanţi ai asociaţiei, dacă membrii respectivului club aşa vor dori.
Dar, la fel de bine, s-ar putea ca membrii altui club care se va înfiinţa să dorească să fie postaţi pe secţiunea publică. Vor putea să facă şi asta, dacă aşa vor hotărî.
După cum vedeţi, suntem deschişi opţiunilor dumneavoastră.

Multă sănătate şi să auzim numai de bine !

+++++++++++++

Iar mie mi se pare normal să fie aşa.

Dunărenii şi arbitrii au hotărât că în plus numai membrii clubului lor să poată citi ce postează ei pe secţiunile specifice clubului respectiv. Pe banii lor... fac ce vor ei. Ce-i aşa de greu?

În plus, ca să devii membru în clubul dunărenilor trebuie ca ceilalţi membrii să te accepte! NU AJUNGE SĂ DAI BANII ŞI GATA! Nu rişti să ieşi cu cineva pe apă fără să-l fi verificat în timp...

Adminul a fost nevoit să creeze mai multe nivele de acces care să meargă cu o singură parolă... nu-i de loc simplu şi uşor... de aceea pot apare şi omisiuni... care dacă sunt semnalate vor fi şi corectate.

E uşor să vii de afară, să nu fi plătit nimic şi să vrei să ai aceleaşi drepturi cu cei care au plătit. Dar aşa este concepută această asociaţie.

Dacă ţin eu bine minte Claudiu, chiar ţi s-a propus să creezi şi să conduci un club al pescarilor în Marea Neagră. Dacă-l făceai, ţi-ar fi convenit ca mesajele de bucătăreală/organizare ale membrilor clubului şi a acţiunilor care voi aţi fi considerat că sunt numai ale voastre, să fie citite de oricine? Pune-te în situaţia asta şi vei înţelege de ce este aşa cu alte cluburi.

Până la urmă cel care organizează acţiunea este cel care şi alege unde să posteze. Acţiunea de la Portiţa parcă e organizată de dunăreni... pentru ei şi pentru ceilalţi membrii ai asociaţiei. Deci a fost postată la membrii asociaţiei.

S-a mai discutat pe tema asta acu ceva timp. Căutaţi pe forum, şi veţi găsi răspunsuri.
--
RBu'
Lorelai

Post by Lorelai »

Radu, intr-o lume rea, tu ai perfecta dreptate.
Te rog,recunosc, eu sunt mai nou,exista un exemplu cand anunturile deschise au compromis o actiune ?
Nu cer nici un detaliu, vreau sa stiu daca a existat precedentul.
Daca da, iti dau dreptate .
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rebeu

Post by rebeu »

Prin 2007 s-a discutat de o ieşire la pescuit (pe alt forum cu alţi cititori/useri) şi s-a stabilit şi locul exact. Când au ajuns acolo... surpriză! locul ocupat! de mulţi! toţi au recunoscut că au citit localizarea pe forum. Şi ar mai fi exemple...

Internetul ascunde mult mai multe taine decât suntem noi toţi dispuşi să acceptăm că există...

Te rog să organizezi tu o ieşire (până la cel mai mic amănunt) şi apoi să hotărăşti unde postezi.
--
RBu'
Lorelai

Post by Lorelai »

Vezi, nici acum nu se da localizarea exacta, acum am inteles, desi de atunci a trecut multa vreme. Dar recunosc, acum am inteles.
Dar la Portita ce sa ne faca fratioare ? Ne intra in casuta ?
Eu cand am venit la prima mea actiune pe langa voi am venit in "sosetele', nu stiam cum e, nu voiam sa deranjez, voi v-ati purtat frumos cu mine.
Cu ce puteam eu sa va inoportunez?
Sau, daca voi nu v-ati fi purtat frumos cu mine, azi nu mai vorbeam. Sau alaltaieri nu ne mai intalneam.,
Grupul, Asociatia inseamna foarte mult. Iar cand cineva vine prieteneste , asa cum ai venit si tu odata, primeste-l cum se cuvine.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”