obtinere permis ambarcatiuni 2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

evergreen

Re: obtinere permis ambarcatiuni 2011

Post by evergreen »

Mihai Vinturache wrote:Poate tocmai pentru ca prea te simti obligat sa raspunzi la orice, la cea mai fina intepatura. Si atunci si ceilalti se simt obligati sa priveasca cu circumspectie toate afirmatiile tale.
Multumesc pentru intelegere, cat despre faptul ca raspund la orice, datorita faptului ca multa vreme am fost prea intelegator - fara legatura cu forum-ul - si dupa ce m-am fript cu supa, suflu si-n iaurt. ;) Nu mi se pare corect sa nu raspund cand sunt provocat fara un motiv suficient de intemeiat! :shock:
P.S. Revenind la ceva care merita mai multa atentie decat aceasta mica disputa verbala, cum pot sa procedez ca sa postez doua documente in format PDF? Imi apare „Extensia PDF nu este permisa”, vad ca mikcutu a incearcat sa ma indrume, dar nu depinde numai de mine!! :mrgreen:
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
evergreen

Post by evergreen »

Dumitrescu Iancu wrote:
evergreen wrote: Oricum, altceva nu este mai bun de facut, cum ar fi un pescuit, decat sa ne tot contram? D-l Iancu a tinut cont de aceasta idee!! ;) !
Pai, eu te intreb de mult timp daca nu ai ceva mai bun de facut...Se pare ca nu ai...
La modul general, cred ca am capacitatea de a tine cont si de parerea altora, cand aceasta merita, ceea ce, din pacate, nu ti se potriveste...Dar de aici , pana la a ma lasa trimis "la pescuit" de oricine si oricand, e cale lunga...Exprimarea pe care ai ales-o e cel putin nefericita, ca sa nu-i zic altfel...Dar, ma rog, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere...
Pentru a elimina orice alta interpretare, macar aici, ideea era sa nu ne mai contram, nu am trimis pe nimeni nicaieri! ;) Cat despre clasificari, este liber fiecare sa se simta in oricare din cele doua tabere si sa raspunda pe masura apartenentei resimtite!!! ;) :lol: :lol:
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Ai putea sa incarci documentele pe Transfer si sa pui aici link-ul. Cine este interesat de documente si le descarca si le salveaza.
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
evergreen

Post by evergreen »

Multumesc pentru idee, dar nu stiu cat de mult ajuta, datorita faptului ca si eu cand am primit documentele tot cu un fel de link spre transfer.ro nu le-am putut vedea, dar sa vedem, poate reusesc, cumva!! :)
Mihai Vinturache
Moderator

Transfer.ro le arhiveaza in mod automat. Pentru a le putea dezarhiva ai newoie de winzip sau winrar. Nu vad alte motive pentru care sa nu le poti vizualiza.
evergreen

Post by evergreen »

Mihai Vinturache wrote:Transfer.ro le arhiveaza in mod automat. Pentru a le putea dezarhiva ai newoie de winzip sau winrar. Nu vad alte motive pentru care sa nu le poti vizualiza.
Daca reusesc sa trimit un MP sau un mail ca sa poti sa vezi forma sub care primisem documentatia atunci cand nu am putut sa deschid! :?
Ono

Post by Ono »

Pe unde o fi Radu-B ?! Va lamurea rapid.
Discretul

Post by Discretul »

...."deci asadar" ;) !...vreau sa obtin aceasta "hartie":ce trebuie sa citesc,cand si unde dau "testarea"?cat ma costa? :?:
0767886500
Lorelai

Post by Lorelai »

Discretul wrote:.."deci asadar" !...vreau sa obtin aceasta "hartie":ce trebuie sa citesc,cand si unde dau "testarea"?cat ma costa?
Intra pe pescuitul.ro, ca tocmai se discuta chestia asta.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Mihai Vinturache
Moderator

Gabi, daca ai sa cauti bine, pe undeva s-a mai dezbatut tema asta si s-au postat deja niste materiale necesare pentru studiu. Nu am timp acum sa scotocesc.
bog_da

Post by bog_da »

Salutari tuturor colegilor!

Cititi din nou prima pagina a subiectului. Sunt toate datele acolo inclusiv link pentru material didactic. Invatati si mergeti la examen! Nu-i problema.

Pentru condus barca sunt necesare doua conditii: permis (inca o data: invatati si mergeti sa dati exemenul) si cunostinte practice (se pot dobandi prin exercitiu si/sau cu ajutorul prietenilor care "stiu de ce"...).

Atentie mare la ce anume vreti sa faceti cu barca. Daca e de mers pe lacuri interioare (ex. Snagov) e mai simplu, daca vreti Dunare este cu totul alta poveste si aici nu va sfatuiesc sa megeti fara a va cunoaste foarte bine capactatile atat cele personale cat si ale barcii.

Succes!
Bogdan
Tel. 0747 270 552
E-Mail: b.danulet@gmail.com
Mihai Vinturache
Moderator

Asa este Bogdane ai dreptate.
Dar in primele luni de functionare a acestui forum s-au mai purtat aceste discutii si s-a postat si aici un manual pentru condus ambarcatiuni de mici dimensiuni.
Unii mai activi si-au luat deja carnetele in timp ce altii, mai delasatori ( :oops: ) sint inca tot in tatonare.
Si aici trebuie sa subliniez ca ai mare dreptate: este o mare diferenta intre condusul pe un lac, chiar de mari dimensiuni, sau pe Dunare, unde curentul puternic te obliga sa faci multe din manevre intr-un anumit mod.
Ca exemplu dau cazul celor care acum 2 ani au murit in Delta pe Sulina pentru ca au ignorat faptul ca acostarea se face intotdeauna venind in contra curentului.
Au abordat acostarea, cu o barca foarte plina, venind cu curentul si acesta i-a impins pur si simplu sub ponton.
evergreen

Post by evergreen »

In materialul de pe prima pagina exista si teste folosite pentru examen? Atunci, daca unii dintre noi au fost mai "delasatori", nu era bine sa apara informatia mai devreme, mai ales la un topic direct la subiect? Cel mai bine sa fie, intr-adevar, sa iti vezi de ceea ce ai de facut, sa nu stai dupa altii si sa pierzi timpul!! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

evergreen wrote:In materialul de pe prima pagina exista si teste folosite pentru examen?
NU, NU EXISTA FISELE DE TESTARE
Exista BIBLIOGRAFIA si recomandarea de a se invata .
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
evergreen

Post by evergreen »

Poate trebuie sa silabisesc: e-ra vor-ba de ma-te-ri-al di-dac-tic pen-tru co-le-gii de fo-rum!! Eu, unul, am mai mult decat am nevoie, dar, stiind cat am cautat eu( am cautat materiale din mai multe surse, sa pot sa le si compar, mai ales ca unii au avut unele intrebari la care nu au putut raspunde din materialul pe care l-au avut, un exemplu al unui cunoscut de la Galati) am vrut sa ajut, dar daca ideea este sa cautam nod in papura si sa platim polite, o poate face fiecare de unul singur!!! Mult succes!!! ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

Mult succes si tie la examen !
Iar colegii de pe forum se vor descurca sper. Le doresc bafta !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Post by valic »

Ba da rai mai sunteti ... acest subiect a fost dezbatul pe indelete ... mai dati si voi "search" ... :ugeek:
Valic
0744 644 368
evergreen

Post by evergreen »

Lorelai wrote:Mult succes si tie la examen !
Iar colegii de pe forum se vor descurca sper. Le doresc bafta !
Multumesc!
junior9007

Post by junior9007 »

Stie cineva care este urmatoarea data la care se sustine examen la Giurgiu?
evoIX

Post by evoIX »

junior9007 wrote:Stie cineva care este urmatoarea data la care se sustine examen la Giurgiu?
Nu prea stiu nici ei .. am sunat eu acu vreo 2 zile la capitania Giurgiu si mi-au spus sa sun dupa 10 aprilie. Atunci or sa stie si ei data exacta.

Alte informatii:

* dosarul se poate depune pana cu 3 zile inainte de examen
* examenul se pare ca ar fi intr-o vineri undeva dupa 20 ale lunii (am studiat eu vinerile de la sf lunii ... 27 ... se incadreaza)
* documentele necesare sunt cele de http://www.rna.ro/servicii/Personal%20Navigant.html
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”