Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Lorelai

Re: Seria 2 la Mila 23 la Dorin

Post by Lorelai »

johnnie wrote:Mai merge cineva cu barca din Tulcea? Mi-am facut un traseu, pe canale (36-Pardina), dar nu am fost niciodata.Unde se poate lasa masina+peridoc in Tulcea in siguranta si "subtire"?
Salut!
O sa fiu unul din prietenii care te vor astepta acolo, sa-ti predea stafeta.
Care e traseul tau pe canale ?
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Buna seara
Si eu o sa fiu acolo sa va astept ,miine o sa intreb la parcul unde tin eu barcile cit costa o zi de parcare pentru masina si peridoc
Traseul ,pe canale ar trebui sa fie Can.36, dreapta can. Sontea pina la iesirea din Fortuna pe linga Nebunu si Baclanesti stinga can.Olguta stinga can Sontea ,Mila 23 (este putin cam complicat si mai lung drumul)
mihai_mura

Post by mihai_mura »

johnnie wrote:..... Mi-am facut un traseu, pe canale (36-Pardina), dar nu am fost niciodata.
Unde se poate lasa masina+peridoc in Tulcea in siguranta si "subtire"?
Varianta pe 36 e mai complicata si are cateva intersectii si curbe mai delicate. Risti sa "ti-o furi" si sa intarzii la cazare! E un traseu foarte frumos dar nu fara calauza.
Cel mai simplu e pe Sulina, dupa Maliuc la aprox. 3.5 km stanga pe canalul paralel cu Sulina (am uitat cum ii zice), Babarada, stanga Sontea si dreapta imediat pana la Mila.
Cazare barci + rampa la Tulcea gasesti in zona asta:
45°11'32.37"N
28°48'49.59"E

Intrebi de trecere bac spre Tudor Vladimirescu. De la "monument" cobori pe o strada cu piatra cubica, stanga pana la un sens giratoriu unde tii drept inainte pana se termina drumul in Dunare.
Sau aici:
45°11'51.02"N
28°49'31.96"E

Cazare barci mai e la Nufarul dar nu e rampa betonata ci dai barca la apa pe o intinsura.
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
Lorelai

Post by Lorelai »

Dorin, Mihai , va multumesc !
A nimerit orbu' Braila, d-apoi surdu' Mila 23 !
Tinem aproape !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Cu parere de rau ne retragem deoarece nu am reusit sa rezolvam niste probleme importante, facem abstractie de preturi!
Pe 31 martie am, obligatoriu, proces la tribunal(citatie) la care trebuie sa merg pentru pensie! Nu are sens sa mai venim pe 1 aprilie ca sa plecam pe 3 aprilie!
Practic ar fi inoportun sa cheltuiesti 1.000 ron pentru o zi !
Distractie placuta!
cezar

Post by cezar »

savu alexandru wrote:Cu parere de rau ne retragem deoarece nu am reusit sa rezolvam niste probleme importante, facem abstractie de preturi!
Pe 31 martie am, obligatoriu, proces la tribunal(citatie) la care trebuie sa merg pentru pensie! Nu are sens sa mai venim pe 1 aprilie ca sa plecam pe 3 aprilie!
Practic ar fi inoportun sa cheltuiesti 1.000 ron pentru o zi !
Distractie placuta!
Poti merge cu seria I, care se intoarce pe 30.03.2011. Si astfel vei fi proaspat odihnit, numai bun de proces ! ;)
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Ela e de garda pe 30.03.2011! Oricum pica aiurea!
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Domnilor nu sunt de acord cu gainariile! Intrebati de preturi, in extrasezon la Mila 23 si aflati ca depasiti preturile din sezon cu 15-20%!
Sunt de acord sa promovati ceva dar la cazare pe ponton in martie/aprilie nu poti cere mai mult de 5 ron!
Oricum nu pot veni dar ar fi bine sa faceti, eventuale colaborari, pe baze reale!
Albatrin

Post by Albatrin »

savu alexandru wrote:... la cazare pe ponton in martie/aprilie nu poti cere mai mult de 5 ron!...
Sandule, nu-i pontonul gol, ăla la care acostează bărci, vapoare şi şalupe. Are camere cu paturi, toalete, căldură. 5 lei/zi e parcarea maşinii la Tulcea.
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Domnilor! Vacanta placuta!
valic

Post by valic »

savu alexandru wrote:Ela e de garda pe 30.03.2011! Oricum pica aiurea!
Savule,

Daca ai asemenea informatii, zii frate , ca pretul e beton, ........
Unde P_ _ A mea dormi tu cu 5 lei/zi, casa , masa, caldura, TV, baie, internet ............ :o

Cele bune si sa stai numa' la pensiuni de 5 lei ........ :lol:
Valic
0744 644 368
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Pierd vremea dar pe ponton unde ai conditii de cateva stele?
Oricum nu va onorez cu prezenta! Ma puteti "barfi' in lipsa!
Am o stima deosebita pentru cei care au si putin bun simt!
johnnie

Post by johnnie »

multumesc pentru indicatii. m-am uitat din nou pe harta, nu merita pe canale, e cam aceeasi distanta. o sa fie destul de frig, important e sa fac traseul cat mai repede. de admirat peisaje, la vara :)
pana la urma, lorelai, mergi in seria a doua? poate mergem impreuna din bucuresti, sau macar din tulcea.
eu am o laguna 480 cu 15cp, daca mergem 3 persoane+bagaje, ma deplasez cu 25km/h. tu ce barca ai?
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
savu alexandru

Post by savu alexandru »

Draga Vali,
Voi vreti sa "rupeti" "fazani" de Bucuresti! La Mila , acum gasesti cazare, la case/pensiuni pe mal nu la ponton la 5 ron/zi/noapte!~
Da un telefon/doua si te convingi!
Nu da telefon la FORGO!
Lorelai

Post by Lorelai »

johnnie wrote:multumesc pentru indicatii. m-am uitat din nou pe harta, nu merita pe canale, e cam aceeasi distanta. o sa fie destul de frig, important e sa fac traseul cat mai repede. de admirat peisaje, la vara pana la urma, lorelai, mergi in seria a doua? poate mergem impreuna din bucuresti, sau macar din tulcea.eu am o laguna 480 cu 15cp, daca mergem 3 persoane+bagaje, ma deplasez cu 25km/h. tu ce barca ai?
Salut Johnnie
Eu sunt in deschiderea balului, la prima serie. Mi-am manifestat doar intentia ca, daca ma lasa sotia, sa mai raman putin cu voi.
Am o greceasca de 4.5, cu 40 caluti. Merge putin mai repede.
Ma gandesc si la o lasare la apa la Murighiol, e cel mai putin de mers pe apa.
Mai vorbim
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
mihai_mura

Post by mihai_mura »

johnnie wrote: eu am o laguna 480 cu 15cp, daca mergem 3 persoane+bagaje, ma deplasez cu 25km/h?
Nu e o barca recomandata pentru o asemene deplasare cu asa o incarcatura! Ai valuri de la vapoare, barci, hula. Daca ai bagaj mult ramane bord liber putin si nu poti sa dai gaz. Poti sa faci 3-4 ore pana la Mila daca esti incarcat. Nu mai spun daca e vant si ceva frig!
De ce vrei neaparat sa te deplasezi cu barca pana la Mila? Ai acolo barci cu care sa te plimbi.
Eu nu m-as deplasa pe asa o distanata in asa conditii! :!:
Daca totusi vei pleca cu barca, sa tii malul aproape si daca simti apa la galosi ....ţuşti in mal.
Image
Mihai Muraraşu
Tel. 0722 70 70 88

mihai_murarasu@yahoo.com
johnnie

Post by johnnie »

ma descurc cu valurile, am mai fost cu ea la crisan asta toamna, era mai frig (sper), si aveam incarcatura serioasa. acum n-o sa iau bagaje multe. m-am mai lecuit intre timp.... :lol:
din murighiol nu cred ca e cu mult mai scurt.
mi-ar placea sa mai merg cu cineva.
Liberatea mea se termina acolo unde incepe libertatea celuilalt
arlan

Post by arlan »

"kk" in traista si sa ne vedem cu alta ocazie ........... , ma tenta si ma tenteaza dar sunt blocat in Buc pana cca 15 aprilie, asta e ... va insoteam.
..am facut de mai multe ori traseul M23 - TL si la "vale" si la "deal", cu Pescarus 4 ml si 8 cp, incarcat si cu 400 kg pe Sulina la "deal", greu dar cu atentie, la "tractiune", 3 1/2 - 4 1/2 ore la deal, pe Babarada - M22 - Senal TL Star2000 ( imediat dupa Port militar, depozit lemne, inainte de 2 golfulete, mai multe parcuri de salupe ( 3 ), rampa betonata, parcare auto 11 lei/zi, parcare peridoc 13 lei/zi, cu barca sau fara pe el, in sezon, ptr cei fara abonament ) sunt 20 Mm( ~37 km ). Incercati si la Depozit lemne, curte mare, parola " mergeti la Cristina - la pensiunea Harbuz ", mai multe masini, iese la 1/2. Am facut si Sontea - M36, Pardina_Stipoc-Catavaia, TL-Gorgova-M22, merge pe oriunde si nu aveti asa multe bagaje, poate Stipoc colmatat, riscant, mult mai lung traseul, dar cand zic lung, inseamna lung, de 2x ....hai ca va descurcati voi, copii destepti!!! :lol:
...... la dus Senal-M22( la intrarea in Gorgova in stg. unde-i "patuiagu" ), ca neamtzu pe canal - iesi in Sontea sau Babarada, dreapta, n-ai cum gresi pana-n M23, faci tot satul si-n cap pe stg, fosta cherhana, ultima data parca IOROM, lipita de Dorin .... te orientezi dupa scandal, ca alti nebuni n-ajung in vremurilii istea ....
TG&C
ps. ...alte detalii la cafenea vineri
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"

Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

mai nea Savule,oi fi dta amic cu Cezar dar eu tot ti-o zic,bati campii nene,cand te-ai inscris erau preturi bune,cand n-ai mai putut veni,brusc au devenit scumpe,sant cam acrii strugurii nu-i asa ? :x te-ai luat si de dl.profesor Burian,ce-ai patit nene,a cazut bomba cu hidrogen prin zona la mata,avem deja unul pe net care se crede Matrix,inteligentul netului ,mai nou vad ca e Batman :lol: vrei si mata o bucatica din asta ? :lol: v-au murit laudatorii si dati pe dinafara ? la timpul potrivit ne-ai zis ca ai luat premiu la Nurenberg,ti s-au adus laudele meritate,acu iar o iei de la inceput,ce tot vrei mai nene si dta ?
Last edited by costin stefanescu on 04 Mar 2011, 19:14, edited 1 time in total.
rubliov

Post by rubliov »

Un anunt destul de important:
masinile cu care ne deplasam in tulcea vor sta intr-o incinta pazita 24/24 ore,gratuit.
pentru ambele grupe.
chiar daca nu stiti unde este locatia nu-i o problema pt ca masinile vor fi parcate dupa ce se lasa bagajelutul la locul de imbarcare,loc in care vom fi asteptati,indrumati,felicitati etc.
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”