Adar Marian wrote:Multam, Eugene, deja suntem sase, daca-l pun si pe fi-meu la socoteala, tindem spre sapte!
... si pentru ca tot s-a amintit de programul (incarcat?!!!) al asociatiei, mi-am facut timp sa-l lecturez, iata ce-am observat: in martie era trecuta o ecologizare la Oltenita ori, dupa stiinta mea si arhiva saitului, nu prea s-a facut. Alte activitati, cu exceptia Cafenelei, nu apar, asta daca sarim si peste cursurile pentru barci, odata ce numarul participantilor e oricum nesemnificativ. In aprilie iar nu vad nimic, ca sa nu-mi spuneti de vreo iesire-n delta organizata pe ultima suta. Ce ramane? Tot cafenea, tot barcagii (apropo', si aici au fost necesari 40?). In mai apare doar concursul de baboiala, in Iunie o singura iesire pe Dunare.
Dom'le, in conditiile astea 'mneavoastra veniti si-mi spuneti ca programul e deja incarcat la maxim? Ca nu mai pot fi cuprinse si alte activitati, nici macar propuneri?
1. Ecologizarea din martie nu s-a putut face pe motiv de Dunare revarsata si noroi. S-a amanat pentru 21-23 mai, cand se va face.
2. Pana la prohibitie (5 aprilie a.c.) nu s-a putut face nimic, pe motiv de intarziere aparitie permise ANPA, starea vremii si a Dunarii.
3. Cursul de "barcagii" presupune cam acelasi efort si daca-l organizezi pentru 10, si pentru 50 de persoane.
4. Programul va mai contine si unele actiuni anuntate in subsolul anuntului, care vor fi popularizate la momentul perfectarii programului (copii institutionalizati, iesire la munte-probabil lac Siriu); vor fi si iesiri de WE la Dunare sau pe rauri.
Ar mai fi programe personale, pescuituri pentru placerea noastra, nunti/botezuri/parastase, concedii cu familiile.
Facem cat de mult putem, dar avem limitele noastre, evocate in programul anuntat.
Mai sunt si limitele celor cu care colaboram.
Mai sunt si carnetele, cu vize, PG-uri etc.
Mai sunt si cele cateva Cluburi care sunt in curs de infiintare.
Si, cu voia matale, mai sunt si serviciile, unde trebuie sa "prestam".
Iar, cu voia matale, uneori, mai este si nevoia de odihna.