Ne pregatim de Mila 23 ?
Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Re: Ne pregatim de Mila 23 ?
Asa cum scrie si Lorelai, expeditia va fi bine planificata. Dorin va ajunge curand la Mila, va face unele prospectari si ne va tine la curent.
Daca nu se va putea, vom amana nitel, ne vom gandi, poate mergem ceva mai tarziu numai la rapitor (dar cu acces in ceva incinte)...avem timp sa ne gandim.
Dar eu cred ca se va putea merge...
Daca nu se va putea, vom amana nitel, ne vom gandi, poate mergem ceva mai tarziu numai la rapitor (dar cu acces in ceva incinte)...avem timp sa ne gandim.
Cu totul de acord,
In acea zona, pentru satisfactie raportata la timpul scurt avut la dispozitie cea mai buna solutie e incinta.
In acea zona, pentru satisfactie raportata la timpul scurt avut la dispozitie cea mai buna solutie e incinta.
In urma cu 10 zile am fost la Galati. Dunarea era inghetata aproape din mal in mal. Este dezghetata de 3-4 zile. Am urmarit http://www.jurnalul.ro/webcam/gala-i-fa ... i-207.html Dupa cum puteti vedea este dezghetata complet acum. Nu cred ca vor fi probleme cand vom merge.
-
Asa cum scrie si Lorelai, expeditia va fi bine planificata. Dorin va ajunge curand la Mila, va face unele prospectari si ne va tine la curent.
Buna ziua domnilor.
Astazi primele barci au venit de la Mila 23 la Tulcea,intradevar pe canalul Sulina nu este foarte usor din cauza sloiurilor,dar deja au inceput sa circule cargourile pe Sulina asa ca in citeva zile crad ca se va putea circula usor.
Ori cum ideea este ca eu saptamina viitoare voi fi la Mila,asa ca vom stii cu exactitate cam despre ce este vorba,eu vreau sa stiti clar ca nu ne jucam cu timpul si cu banii dvs.
Este prima expeditie pe care o organizam anul asta si trebuie sa ne pregatim serios,Iliuta este deja la Mila 23 si imi spune ca la scule baietii prind o gramada de crap si caras pe Dunarea Veche.
Buna ziua domnilor.
Astazi primele barci au venit de la Mila 23 la Tulcea,intradevar pe canalul Sulina nu este foarte usor din cauza sloiurilor,dar deja au inceput sa circule cargourile pe Sulina asa ca in citeva zile crad ca se va putea circula usor.
Ori cum ideea este ca eu saptamina viitoare voi fi la Mila,asa ca vom stii cu exactitate cam despre ce este vorba,eu vreau sa stiti clar ca nu ne jucam cu timpul si cu banii dvs.
Este prima expeditie pe care o organizam anul asta si trebuie sa ne pregatim serios,Iliuta este deja la Mila 23 si imi spune ca la scule baietii prind o gramada de crap si caras pe Dunarea Veche.
multumim de informatii Dorine; abia aseptam relatari de la fata locului (daca si mananca crapul sau se prinde doar la scule).
Za dacs cam from za tracs!
Confirm pentru 2 persoane.
Sper sa fie pentru toata perioada in serie II si sa avem conditii bune de pescuit.
Sper sa fie pentru toata perioada in serie II si sa avem conditii bune de pescuit.
ماہی گیری 21 کلب
Liviu
Liviu
Nenea Dorine...spunei lui Iliuta ca-l rugam daca tot e pe la Mila 23
....sa puna si el niste poze proaspete cu zona ....pt ca face super poze
....sa vedem si noi cum e pe acolo pana ajungem 

-
Nenea Dorine...spunei lui Iliuta ca-l rugam daca tot e pe la Mila 23 sa puna si el niste poze proaspete cu zona ....pt ca face super poze sa vedem si noi cum e pe acolo pana ajungem
Acum citeva minute am vorbit cu Iliuta la telefon si i-am transmis sa imi trimita poze de la Mila.
El este cu fotografi acum,fac poze la pelicani,dar mi-a promis ca deseara o sa-mi transmita si poze cu ce ne intereseaza pe toti.
In princiupiu deocamdata dimineata inca apare pojghita pe Dunarea Veche,dar cum apare soarele dispare pojghita.
Apa are totusi numai 1 grad, momentan conditiile seamana exact ca anul trecut ,sper ca de saptamina viitoare sa se mai incalzeasca putin.
Acum citeva minute am vorbit cu Iliuta la telefon si i-am transmis sa imi trimita poze de la Mila.
El este cu fotografi acum,fac poze la pelicani,dar mi-a promis ca deseara o sa-mi transmita si poze cu ce ne intereseaza pe toti.
In princiupiu deocamdata dimineata inca apare pojghita pe Dunarea Veche,dar cum apare soarele dispare pojghita.
Apa are totusi numai 1 grad, momentan conditiile seamana exact ca anul trecut ,sper ca de saptamina viitoare sa se mai incalzeasca putin.
... " vine valu', ne ia calu'" ....cezar wrote:Asa cum scrie si Lorelai, expeditia va fi bine planificata. Dorin va ajunge curand la Mila, va face unele prospectari si ne va tine la curent.
vorba lu' Margineanu'
http://www.inhga.ro/showImage.php?path= ... e22308.gif
"Teorie este atunci cand stii totul dar nu merge nimic.
Practica este atunci cand merge totul dar nu stii de ce.
Eu imbin teoria cu practica Nu merge nimic si nu stiu de ce"
Sorin Varlan
0724.211.286 orange/ 0766517110 cosmote/ 0770202976 digi
Sorin Varlan
Arlan, nu te infiintezi? (cu cal cu tot)
...ne infiltram bre si noi, asteptem bre, ....chiar serie dubla ...... numa sa vedem vremurilii daca ne ajuta, apa cat o fi ..... o lopata sa dam la zapada 'om gasi la Dorin ca sa amenajam prin curte si standul, o freza de gheatza luam noi, asa la siguranta, sa n-avem surprize, iar pentru deplasare 2 doage de butoi si facem schiuri
..... acu' mai in serios, eu zic ca s-ajunge la 12 grame ziua in 2 saptamani, numa sa nu ploua .... mai vedem! 
.... ceva gheata mai e pentru racit spritzu' ...
http://www.jurnalul.ro/index.php?sectio ... dex&type=7
e un buton jos cu vezi ultimile 24 ore!!!!
TGK

.... ceva gheata mai e pentru racit spritzu' ...

e un buton jos cu vezi ultimile 24 ore!!!!

TGK
Sorin Varlan
Sorin Varlan
-
- Moderator
Sorin, poti sa fii mai explicit? Folosesti prea multe puncte si nu prea inteleg ce vrei sa zici. Eu sunt ardelean......si ma prind mai greu..arlan wrote:...ne infiltram bre si noi, asteptem bre, ....chiar serie dubla ...... numa sa vedem vremurilii daca ne ajuta, apa cat o fi ..... o lopata sa dam la zapada 'om gasi la Dorin ca sa amenajam prin curte si standul, o freza de gheatza luam noi, asa la siguranta, sa n-avem surprize, iar pentru deplasare 2 doage de butoi si facem schiuri..... acu' mai in serios, eu zic ca s-ajunge la 12 grame ziua in 2 saptamani, numa sa nu ploua .... mai vedem!
.... ceva gheata mai e pentru racit spritzu' ...![]()
e un buton jos cu vezi ultimile 24 ore!!!!![]()
TGK
Multam.
vremea e problema?
pai de cand astept ca-n lipsa de capturi, sa executam berbecutul ala, sa-l rotim pe protap pana ne saturam..
ne vedem la fata locului..
pai de cand astept ca-n lipsa de capturi, sa executam berbecutul ala, sa-l rotim pe protap pana ne saturam..

ne vedem la fata locului..

d-le ardelean, acele " prea multe puncte " pe care le folositi si domniile voastre, tin locul unor alegatiuni pe tema data cu scopul de a nu obosi cititorii sau a le insulta inteligenta .... mesajul principal, intr-o nota mai umoristica, era in acelasi sens cu cele expuse si de organizatori, adica e foarte important aspectul vremii in perioada respectiva ( trei zile de ploi de primavara ne-ar zapacii definitiv programul ) sau un nivel ridicat al cotelor ne-ar obliga la activitati specifice din barca ( raman putine maluri accesibile in zonele "de trafic" piscicol ). In privinta ghetii, ma refeream la sloiuri, care sunt inca foarte prezente, chiar pe shenal *( vezi link-ul ) dar cred ca vor fi prezente si la data expeditiilor, cand vor fi si de ajutor ( la racit sprituldutustoica wrote:Sorin, poti sa fii mai explicit? Folosesti prea multe puncte si nu prea inteleg ce vrei sa zici. Eu sunt ardelean......si ma prind mai greu..arlan wrote:...ne infiltram bre si noi, asteptem bre, ....chiar serie dubla ...... numa sa vedem vremurilii daca ne ajuta, apa cat o fi ..... o lopata sa dam la zapada 'om gasi la Dorin ca sa amenajam prin curte si standul, o freza de gheatza luam noi, asa la siguranta, sa n-avem surprize, iar pentru deplasare 2 doage de butoi si facem schiuri..... acu' mai in serios, eu zic ca s-ajunge la 12 grame ziua in 2 saptamani, numa sa nu ploua .... mai vedem!
.... ceva gheata mai e pentru racit spritzu' ...![]()
e un buton jos cu vezi ultimile 24 ore!!!!![]()
TGK
Multam.

.... confirmarea ca n-am postat mult prea codat e sustinuta de postarea alaturata a d-lui Robert.
Mare noroc ca ardelenii sunt arbitrii si nu concurenti ................................. " domn arbitru, no, melci erau multi in padure, dar cand sa-l prind, sa pun mana pe el, melcu' tzusht si n-am prins dacat p'aista din buzunar"

Sorin Varlan
Sorin Varlan
Dragi prieteni, info de la Iliuta : http://blog.fotodelta.ro/?p=796
Dragos Bradatan
In Delta ninge !!!!! 

Sorin Varlan
Sorin Varlan
-
Buna ziua domnilor.
Astazi mia trimis si mie Iliuta ceva poze si situatia ghetii de pe lacuri.

Uploaded with ImageShack.us
Astazi mia trimis si mie Iliuta ceva poze si situatia ghetii de pe lacuri.

-
Primele poze se refera la bratul sulina la Crisan si cred ca au fost facute pe data de 3 mart. cind a plecat la Mila cu pasagerul.

-
-