Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Ce-i al vostru este pus de-o parte,bine ca a inceput crapul pe Dunarea veche.Dumitrescu Iancu wrote:Bre, Dorine, ai grija si pastreaza-ne si noua cativa,nu-i aduna pe toti, mai iarta-i vre-o doua saptamani...![]()
![]()
Dorine, meseriasii vin dupa 20 octombrie !forgo dorin wrote:Ce-i al vostru este pus de-o parte,bine ca a inceput crapul pe Dunarea veche.Dumitrescu Iancu wrote:Bre, Dorine, ai grija si pastreaza-ne si noua cativa,nu-i aduna pe toti, mai iarta-i vre-o doua saptamani...![]()
![]()
De fapt astazi a inceput de dimineata,am abandonat ca intradevar prindeam prea multi.
Va astept cu drag!
Pentru obleti, TTX 75 % + lapte praf Raraul 25 % !Dumitrescu Iancu wrote:Deja am inceput pregatirile: schimb fire, leg ace, imi torn plumbi, imi cumpar aparat foto, tulburelu' fermenteaza...de data asta, praf il fac! Numa' la nada nu m-am hotarat inca, poate-mi dai o sugestie, Dorine !![]()
Aha, deci ti-ai stabilit prioritatile! Fire (de 0,10!!!) intinse!cezar wrote:Pentru obleti, TTX 75 % + lapte praf Raraul 25 % !Dumitrescu Iancu wrote:Deja am inceput pregatirile: schimb fire, leg ace, imi torn plumbi, imi cumpar aparat foto, tulburelu' fermenteaza...de data asta, praf il fac! Numa' la nada nu m-am hotarat inca, poate-mi dai o sugestie, Dorine !![]()
Nu mai dau de mult dupa "specialitati" d'astea ! O sa ma multumesc cu banalul crap, OVERTEN !Dumitrescu Iancu wrote:Aha, deci ti-ai stabilit prioritatile! Fire (de 0,10!!!) intinse!cezar wrote:Pentru obleti, TTX 75 % + lapte praf Raraul 25 % !Dumitrescu Iancu wrote:Deja am inceput pregatirile: schimb fire, leg ace, imi torn plumbi, imi cumpar aparat foto, tulburelu' fermenteaza...de data asta, praf il fac! Numa' la nada nu m-am hotarat inca, poate-mi dai o sugestie, Dorine !![]()
Stiam eu ceva Cezar,dar eu nu am ce face sint la "servici"cezar wrote:Dorine, meseriasii vin dupa 20 octombrie !forgo dorin wrote:Ce-i al vostru este pus de-o parte,bine ca a inceput crapul pe Dunarea veche.Dumitrescu Iancu wrote:Bre, Dorine, ai grija si pastreaza-ne si noua cativa,nu-i aduna pe toti, mai iarta-i vre-o doua saptamani...![]()
![]()
De fapt astazi a inceput de dimineata,am abandonat ca intradevar prindeam prea multi.
Va astept cu drag!