Tin sa multumesc lui Dorin, Iliuta, personalului de la pensiunea Paradis si nu in ultimul rand prietenilor din APC 21, pentru experienta de neuitat la care am luat parte si de care ne vom aduce aminte cu drag peste ani.
Si acum urmeaza cateva poze:

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Acum inteleg de ce ma intrebati voi de crap - da, am prins, chiar doi "crapi", dar ambii ai lui Petrica Panciulescu, unul retinut (a se vedea poza) iar altul sub STAS - predat lui Petrica pentru eliberare conform legii.cezar wrote:Informatii primite telefonic: s-au prins primii crapi (Dutu Soica, Petrica Panciulescu, Florin Munteanu si altii).
Pai ce te retine sa-ti iei si tu o asa "barcutza" (vaporas), nu cred ca e mai mult de 40-45.000 EUR ...Indian Larry wrote:Pe miss coca o intelegem...dar pe mine m-a zapacit vaporasul . Nu stiu al cui este dar e o minunatie !
Felicitari tuturor baietilor , in special domnului Dorin ! Se pare ca va fi ceva pe termen lung .
Pai de aceea nu-mi iau , ca "ie" la indemana oricui .valic wrote:Indian Larry wrote:Pai ce te retine sa-ti iei si tu o asa "barcutza" (vaporas), nu cred ca e mai mult de 40-45.000 EUR ...![]()
E la indemana oricui ....
Ai macar idee cat consuma .... ?
Iti spun eu, cam 40 litri de benzila pe ORA, si mergi cam cu 45 km / ora ...
Cele bune.