0ra 20.00-20,15 - sosirea participantilor, primire cu sampanie si produse de patiserie. Muzica adecvata.
ora 20,30 - vin aperitivele la farfurie
Adica: trandafir din salam Sibiu, rulou sunca si salata de cruditati, rosii umplute cu salata de vinete, asortisment branzeturi, evantai pastrama porc, petale de castravete ;i rodele ardei gras, barcuta deardei umpluta cu crema de branza si marar, masline asortate, chiftelute din piept de pui.
Ca bauturi : palinca de Banisor, whisky, gin, apa minerala, sucuri
ora 21,00 - concurs surpriza, urmat de prima repriza de dans
ora 22,00 - Pane de salau in sos "meunier" cu cartofi natur, unt si lamaie. Vine vinul alb si incep spriturile
ora 22,30 - concursul de dans
ora 23,30 - Regalul de friptura : muschi de porc impanat + piept de pui la gratar cu sos de unt si ierburi aromate, cartofi la cuptor si salata de varza, morcovi si marar. vin rosu si alb, la alegere
ora 24,00 - 01.00 - Continua dansul
ora 01,00 - Tombola Balului
ora 02,00 - Tortul personalizat PescarClub21
ora 02,30 - concursul Karaoke
ora 03,00-....sprituri, conversatie, veselie
ora inchiderii-nu se cunoaste
