Vine Balul 2013 !!!

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

cezar

Re: Vine Balul 2013 !!!

Post by cezar »

Dragi prieteni, iata desfasuratorul programului pentru Bal !

0ra 20.00-20,15 - sosirea participantilor, primire cu sampanie si produse de patiserie. Muzica adecvata.

ora 20,30 - vin aperitivele la farfurie
Adica: trandafir din salam Sibiu, rulou sunca si salata de cruditati, rosii umplute cu salata de vinete, asortisment branzeturi, evantai pastrama porc, petale de castravete ;i rodele ardei gras, barcuta deardei umpluta cu crema de branza si marar, masline asortate, chiftelute din piept de pui.
Ca bauturi : palinca de Banisor, whisky, gin, apa minerala, sucuri

ora 21,00 - concurs surpriza, urmat de prima repriza de dans

ora 22,00 - Pane de salau in sos "meunier" cu cartofi natur, unt si lamaie. Vine vinul alb si incep spriturile

ora 22,30 - concursul de dans

ora 23,30 - Regalul de friptura : muschi de porc impanat + piept de pui la gratar cu sos de unt si ierburi aromate, cartofi la cuptor si salata de varza, morcovi si marar. vin rosu si alb, la alegere

ora 24,00 - 01.00 - Continua dansul

ora 01,00 - Tombola Balului

ora 02,00 - Tortul personalizat PescarClub21

ora 02,30 - concursul Karaoke

ora 03,00-....sprituri, conversatie, veselie
ora inchiderii-nu se cunoaste :lol:
Albatrin

Post by Albatrin »

cezar wrote:
...trandafir din salam Sibiu, rulou suncă şi salată de cruditati, roşii umplute cu salată de vinete, asortisment branzeturi, evantai pastramă porc, petale de castravete şi rodele de ardei gras, barcută de ardei umplută cu crema de brânză şi mărar, măsline asortate, chifteluţe din piept de pui....palincă de Bănişor, whisky, gin, apa minerală, sucuri...Pane de şalău în sos "meunier" cu cartofi natur, unt şi lămaie...muşchi de porc împănat + piept de pui la grătar cu sos de unt şi ierburi aromate, cartofi la cuptor şi salată de varză, morcovi şi mărar. vin roşu şi alb, la alegere...

Dragi prieteni,
În această perioadă mici probleme de sănătate mă fac să stau departe de asemenea "bunătăţi", motiv pentru care nu pot fi alături de voi la serbarea noastră ca în fiecare an de până acum. Vă doresc distracţie plăcută şi aştept cu nerăbdare "poze" de la locul faptei !!! :( :D :( :D
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Petru Burian

Post by Petru Burian »

Doresc tuturor participantilor petrecere placuta, iar D-lui Cristi Nedelcu grabnica insanatosire !
„Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus”
Albatrin

Post by Albatrin »

Petru Burian wrote:... iar D-lui Cristi Nedelcu grabnica insanatosire !
Mii de mulţumiri !!!
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Ca de fiecare data, a fost o intalnire la care toti participantii s-au simtit minunat. Dans, antren, mancare buna si atmosfera superba, intretinuta in mod egal de toti participantii.
Concurs de dans de nivel profesionist si mai ales un karaoke de nota 10, desfasurat la o ora la care sa canti tare era mai important decat sa canti bine! :D
O mana de ardeleni get beget care s-au intrecut in a canta "M-a facut muica oltean" poate defini atmosfera petrecerii. Ca si poza lui Iancu "incoltit"de stelisti.
In sfarsit m-am trezit, nu stiu de ce mi se pare ca am un cap mai mare decat de obicei si o galma in stomac.
Dupa ceaiul de sunatoare si menta, inghitit cu noduri, am descarcat pozele din aparat, am sters rateurile si am pus restul pe Transfer. Sper sa puteti vedea bine filmuletele, eu am avut ceva dificultati dar a mers pana la urma.
S-o facem lataaaa si alta dataaaaaaa!!!

http://dl.transfer.ro/Bal_pescari-23.2. ... 926657.rar
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Intr-adevar, a fost un bal extraordinar. Ne-am simtit excelent. Veselie mare, distractie pe masura. Cred ca ar trebui sa facem si o editie de vara. :P :P :P
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

ce sa zic,sa ne fie de bine,a fost distractie mare,pacat de prietenii care din diferite motive nu au putut sa vina,multumesc tuturor pt atmosfera creata :)
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

dutustoica wrote:Intr-adevar, a fost un bal extraordinar. Ne-am simtit excelent. Veselie mare, distractie pe masura. Cred ca ar trebui sa facem si o editie de vara. :P :P :P
Eu zic sa facem cate unul pe saptamana :lol: ....ca am slabit 3 kg :lol: :lol: ...poate ajung manechin de palarii :lol: :lol: ...ce sa mai ...super distractie asa cum ne-am obisnuit si se vede ca suntem o mare familie care stie sa se distreze . Multumesc organizatorilor pt pregatirea perfecta a evenimentului cat si celor prezenti care au facut acest eveniment sa fie plin de veselie si voie buna ....multumim si prietenului nostru Daniel ca si sponsor si lui Nenea Gicu multumiri pt ca s-a gandit la doamnele prezente la eveniment si le-a oferit cate un martisor ....CA SA MAI .....ASTEPTAM ALTUL :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

PETREMAN wrote:
dutustoica wrote:Intr-adevar, a fost un bal extraordinar. Ne-am simtit excelent. Veselie mare, distractie pe masura. Cred ca ar trebui sa facem si o editie de vara. :P :P :P
Eu zic sa facem cate unul pe saptamana :lol: ....ca am slabit 3 kg :lol: :lol: ...poate ajung manechin de palarii :lol: :lol: ...ce sa mai ...super distractie asa cum ne-am obisnuit si se vede ca suntem o mare familie care stie sa se distreze . Multumesc organizatorilor pt pregatirea perfecta a evenimentului cat si celor prezenti care au facut acest eveniment sa fie plin de veselie si voie buna ....multumim si prietenului nostru Daniel ca si sponsor si lui Nenea Gicu multumiri pt ca s-a gandit la doamnele prezente la eveniment si le-a oferit cate un martisor ....CA SA MAI .....ASTEPTAM ALTUL :lol: :lol:
Da, da, asteptati, asteptati ... o sa si primiti...asa, cam vreo cinci ...martisoare !( ca tot sunteti obisnuiti cu cifra asta....) :lol: :lol: :lol:
Despre bal, numai de bine, distractie si voie buna !
PS data viitoare o sa instituim control la intrare, ca sa nu se mai patrunda cu diverse insemne diversioniste... :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Dumitrescu Iancu wrote: PS data viitoare o sa instituim control la intrare, ca sa nu se mai patrunda cu diverse insemne diversioniste... :lol:
Insemne diversioniste?? :roll: ...la un moment dat insemnele astea au fost purtate pe umeri si de persoane la care chiar nu te asteptai :lol: :lol: :lol: :lol:
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

PETREMAN wrote:
Insemne diversioniste?? :roll: ...la un moment dat insemnele astea au fost purtate pe umeri si de persoane la care chiar nu te asteptai :lol: :lol: :lol: :lol:
Ati profitat de neatentia mea, asa ca... nu se pune ! :lol:
ghinozo

Post by ghinozo »

sa v a fie de bine!!! si ..sa v a tina obiceiu'
baftaaaa
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”