Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Va sun eu maine, si stabilim, cum spuneam sunt cam incert si nu vreau sa va incurc.Dumitrescu Iancu wrote:Face Paca cinste?Vin si eu in cazul asta!Laloi,poate mergem impreuna sambata?
Paca, acest om incert (dupa cuvintele lui) ne provoaca la extrem... Propun sa-l imbatam cu zaibarul de la tine si apoi sa-l acoperim cu pestele prins de mine. Pozat, filmat, saltea de primire, eliberat. Eh?laloi wrote:... in rest, numai premiere se anunta, Ono prinde peste, Paca face cinste cu zaibar![]()
Sa fie primit !Pacapescarul wrote:Voi nu stiti ca moca ingrasa, daca aveam 20 de litri de ZAIBAR ma insuram din nou.![]()
![]()
![]()
Insa, ca sa nu ma simt cu musca pe caciula si sa nu va alung, ma prezint cu 6 litri de vin de la tata socru si 2 litri de tuica de la Provita de Sus. Si ma inham sa-l ajut pe Cezar la borseanu de pestica (dac-om avea din ce face).
Oricum, intre 9-12 iunie va fi a MAAAARE ieseala ! Poate reusesti atunci !PETREMAN wrote:Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg...obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors
. Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi
cezar wrote:Oricum, intre 9-12 iunie va fi a MAAAARE ieseala ! Poate reusesti atunci !PETREMAN wrote:Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg...obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors
. Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi
![]()
![]()