La Dunare, in WE 27-29 mai

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

costin stefanescu
Moderator

Re: La Dunare, in WE 27-29 mai

Post by costin stefanescu »

salutare Dorine,ce faci nene,ai pus sajocul la prasila ? :lol: ,ba' coane ,de cand a ramas sajocul la tine ,s-a dus dracu' norocul :lol: ,n-am mai prins nimic notabil :evil: ,e clar trebuie sa-i iau parte la ''monta'' ,d' acolo mi se trage :lol: !
Lorelai

Post by Lorelai »

Costine, cand m-am asezat langa tine am prins instantaneu.Credeam ca e vorba de tine, nu de alte ale... :D :D :D
Am glumit, tot langa tine trag, daca ma lasi ! Ca mai am de invatat !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
costin stefanescu
Moderator

Dane,cine ma stie,ma cunoaste :lol: ,stai linistit frate,iti las si locul meu fara probleme,noi sa ne simtim bine !
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Costine ai vrut sa spui ca de cind ai plecat de la mine nu ai mai prins nimic notabil ? :lol: :roll:
laloi

Post by laloi »

Dumitrescu Iancu wrote:Face Paca cinste?Vin si eu in cazul asta!Laloi,poate mergem impreuna sambata? :roll:
Va sun eu maine, si stabilim, cum spuneam sunt cam incert si nu vreau sa va incurc.
PS in rest, numai premiere se anunta, Ono prinde peste, Paca face cinste cu zaibar :mrgreen: , e o intalnire ce nu trebuie ratata :D
costin stefanescu
Moderator

nu frate,sajocul ala are istorie mare nene,e invatat numai cu bucati frate,nu-ti vine sa crezi ca are 15 ani ,dar e adevarat ;) ,d'asta tin la el !
Discretul

Post by Discretul »

Prezent!si...poate va tineti si voi macar un telefon deschis!!! :oops: "grecanii" ... stiu de ce!!! :oops:
0767886500
Lorelai

Post by Lorelai »

Atunci raspunderea e a ta . Nu s-a pierdut, e la Dorin, cred ca a inteles si ia masuri suplimentare, sa fie prietenii veseli!
Da o fuga pana acolo !
Trebuia motiv extra, nu ? :D :D :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

La mine un sajoc nu tine mai mult de doi ani,cred ca banuiesti din ce cauza? :?:
costin stefanescu
Moderator

de ce doar 2 ani fratioare ? le iei de la Dragonul Rosu ? :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Dorine, Costin e pescar de finete.Nu conteaza cantitatea cat frecventa responsabila de utilizare.
Hai ca de fapt m-am bagat intre 2 persoane dragi mie, pescari " fini " amandoi, dar imi era si mie dor de "ispravi' alaturi de voi !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Costin este fratiorul meu asa ca il cicalesc putin poate se tine de promisiune si vine sa isi ia sajocul fermecat.
Ono

Post by Ono »

laloi wrote:... in rest, numai premiere se anunta, Ono prinde peste, Paca face cinste cu zaibar :mrgreen:
Paca, acest om incert (dupa cuvintele lui) ne provoaca la extrem... Propun sa-l imbatam cu zaibarul de la tine si apoi sa-l acoperim cu pestele prins de mine. Pozat, filmat, saltea de primire, eliberat. Eh?
Pacapescarul
Moderator

Post by Pacapescarul »

Voi nu stiti ca moca ingrasa, daca aveam 20 de litri de ZAIBAR ma insuram din nou. :lol: :lol: :lol:
Insa, ca sa nu ma simt cu musca pe caciula si sa nu va alung, ma prezint cu 6 litri de vin de la tata socru si 2 litri de tuica de la Provita de Sus. Si ma inham sa-l ajut pe Cezar la borseanu de pestica (dac-om avea din ce face :lol: ).
Catalin Pavel, tel. 0730636893
mail: pacapescarul@yahoo.com
cezar

Post by cezar »

Pacapescarul wrote:Voi nu stiti ca moca ingrasa, daca aveam 20 de litri de ZAIBAR ma insuram din nou. :lol: :lol: :lol:
Insa, ca sa nu ma simt cu musca pe caciula si sa nu va alung, ma prezint cu 6 litri de vin de la tata socru si 2 litri de tuica de la Provita de Sus. Si ma inham sa-l ajut pe Cezar la borseanu de pestica (dac-om avea din ce face :lol: ).
Sa fie primit ! :lol: :lol: :lol:
PETREMAN
Moderator

Post by PETREMAN »

Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg... :( obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors :lol: . Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi ;)
cezar

Post by cezar »

PETREMAN wrote:Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg... :( obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors :lol: . Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi ;)
Oricum, intre 9-12 iunie va fi a MAAAARE ieseala ! Poate reusesti atunci ! :lol: :lol: :lol:
emil sandu

Post by emil sandu »

Bucurestu-Alexandria-Zimnicea , in total 122 km.
Mai adaugi inca max. 10 km pe dig/drum de tara.

PS- daca vii sigur sambata dimineata, sa-mi spui sigur, ca sa-ti dau indicatii precise privind ultima parte a drumului.
Dupa ce depasesti Zimnicea si intri pe dig, semnal "canci" pe telefonul meu.
Buna-ziua,
vreau sa particip si eu la aceasta expeditie si as dori niste indicatii in privinta drumului daca se popate(nu pot veni decit sambata)
multumesc anticipat
ps cred ca voi mai veni cu unul sau doi prieteni daca este loc
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

cezar wrote:
PETREMAN wrote:Frumosss ...pregatiri ...alea alea ......si eu nu pot sa merg... :( obligatii familiare...daca era urmatorul weekend ....ce belea era. Va doresc distractie placuta,vreme super si capturi frumoase .....macar alea necesare pt bors :lol: . Tre sa va mai bunghesc si eu sa va insotesc....sper .....ca tare bine iese o ieseala cu voi ;)
Oricum, intre 9-12 iunie va fi a MAAAARE ieseala ! Poate reusesti atunci ! :lol: :lol: :lol:

Cind ?,Ce ?,Cum ? ,Unde ?

Din pacate,in acest week-end nu pot veni desi imi doream tare mult,dar sper sa pot veni la urmatoarea iesire 9-12 Iunie,de asta intreb.Multumesc.
cezar

Post by cezar »

Am inteles ca vor veni unii sambata dimineata ; ii rog sa se declare aici, pentru a primi mesaj privat vineri pe la amiaza.
Deocamdata sigur este ca vom pescui aproape de Zimnicea, dar locul exact il voi alege si in functie de numarul participantilor, pentru a avea toata lumea conditii bune de campat si de pescuit.

Pana acuma, beneficiari de mesaj privat vor fi:

1. Laloi
2. Emil Sandu
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”