obtinere permis ambarcatiuni 2011

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Claudiu

Re: obtinere permis ambarcatiuni 2011

Post by Claudiu »

Dumitrescu Iancu wrote:
Mihai Vinturache wrote:Intreb si eu ca prostul: La ce le foloseste copia dupa ultima diploma de studii? Ce legatura are cu condusul barcii?
Mihai,banuiesc ca este dovada ca respectivul stie sa citeasca si sa scrie.La unii,ultima diploma poate fi de absolvire a patru clase,de exemplu...
Unii nu stiu sa scrie nici dupa ce au trecut printr-o facultate. :lol:
Lorelai

Post by Lorelai »

Trebuie sa stie doar sa citeasca.
Pe chestionar se fac doar x-uri.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Mihai Vinturache
Moderator

Post by Mihai Vinturache »

Lorelai wrote:Trebuie sa stie doar sa citeasca.
Pe chestionar se fac doar x-uri.
Asta este excelenta! Nota 10!
Nicio inteligenta artificiala nu poate concura cu prostia naturala!
Claudiu

Post by Claudiu »

Era un fapt divers ce nu avea legatura cu examenul asta. O constatare gandita cu "voce" tare. ;)
evergreen

Post by evergreen »

A mai fost cineva intre timp la examen?
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Am aflat (astazi) de la Capitania Snagov (din Herastrau) ca actele se pot depune (pentru noiembrie) pana pe data de 23, iar examenul se tine la Giurgiu in ziua de 25 noiembrie. Am postat asta deoarece poate mai sunt doritori de a trece in legalitate (eu conduc ambarcatiuni cu motor de aproape 20 anisori si... acum mi-a venit mintea la cap :lol:)

Pentru documentatie si alte chestii va stau la dispozitie.
0745578278
cezar

Post by cezar »

Eugen Fetes wrote:Am aflat (astazi) de la Capitania Snagov (din Herastrau) ca actele se pot depune (pentru noiembrie) pana pe data de 23, iar examenul se tine la Giurgiu in ziua de 25 noiembrie. Am postat asta deoarece poate mai sunt doritori de a trece in legalitate (eu conduc ambarcatiuni cu motor de aproape 20 anisori si... acum mi-a venit mintea la cap :lol:)

Pentru documentatie si alte chestii va stau la dispozitie.
Haoleooo, Gagimane, cand m-ai plimbat cu barca nu aveai permis ? Doamne, prin ce am trecut fara sa stiu !
Lorelai

Post by Lorelai »

Si ca sa sporesc nelinistea, mai sunt si altii !
Care s-au mai si pozat ! :lol: :lol: :lol:
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
fish bone

Post by fish bone »

Adica si ce daca mai sunt altii?
Permisul este necesar intr-adevar nu zic nu, dar ce te faci cu proba practica?
Pai ce se compara cu proba practica de la Jurilovca dupa o noapte de combinate nordice cu Valic sau cu proba de cateva zile prin Delta cu Mahoe si cu motorul lui pe baza de Nemiroff (cu ardei iute pentru arderi puternice)
Serios, examenul de permis ar trebui dat numai sub influenta alcoolului. Daca nu se inverzeste fiola du-te nene acasa si mai invata. Nu esti apt decat pe Snagov si atunci la stationar. De pe mal.
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
Lorelai

Post by Lorelai »

Liviu, la examen se da numai proba teoretica, test grila.
Fa si tu un efort ! :D
Dupe, putin exercitiu pe Snagov.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Miyagi

Post by Miyagi »

`Ai Mah! Ne bagam?!
evergreen

Post by evergreen »

Stie cineva care este valabilitatea adeverintei medicale care confirma starea de a fi „apt pentru pilotarea unei ambarcatiuni de agrement”? Eu o am din octombrie 2010, n-am ajuns sa dau examen, dar parca n-as mai vrea sa iau alta!! :)
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Lorelai

Post by Lorelai »

In mod sigur trebuie sa te duci la control sa-ti faci alta !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
evergreen

Post by evergreen »

Am verificat, sunt valabile 3 luni!! :x
Am mai gasit si acest link, cu material didactic pentru examen!! :)
http://www.rna.ro/servicii/Personal%20Navigant.html
evergreen

Post by evergreen »

Am aflat un zvon dupa care pe 24.04.2012 ar cam fi ultimul examen care se poate sustine fara sa faci cursuri pentru navigatie, cine are mai multe informatii, poate ne ajuta! Daca si aceste cursuri vor fi in acelasi stil cu informarea si obtinerea materialului didactic pentru examenul pentru pilotarea unei ambarcatiuni, vom avea o noua picatura in marea de prostie si de haos!! :x
didelpro

Post by didelpro »

Stimate domn, nu ne cunoastem (mi-as dori)...astea cu "lege si ordine de principiu le faci pentru tine si (oarecum) pentru familia ta!
Eu am luat permisul de ambarcatiuni (ii spunea 'certificat de capacitate') in 1973. L-am dat de doua ori din cauza : "lazii marangozului". Poate si altii de pe acest forum o sa iti spuna ca este mare diferenta intre cartela de la metrou si acest permis. Este vorba de siguranta ta si a familiei tale (sau prieteni), in rest este asa cum il consider eu, "un rau necesar". Cele bune!

P.S. Sunt stelist in timpul liber. :lol:
evergreen

Post by evergreen »

didelpro wrote:Stimate domn, nu ne cunoastem (mi-as dori)...astea cu "lege si ordine de principiu le faci pentru tine si (oarecum) pentru familia ta!
Eu am luat permisul de ambarcatiuni (ii spunea 'certificat de capacitate') in 1973. L-am dat de doua ori din cauza : "lazii marangozului". Poate si altii de pe acest forum o sa iti spuna ca este mare diferenta intre cartela de la metrou si acest permis. Este vorba de siguranta ta si a familiei tale (sau prieteni), in rest este asa cum il consider eu, "un rau necesar". Cele bune!

P.S. Sunt stelist in timpul liber. :lol:
Scuza-ma ca nu te contrazic, dar nu stiu cum ai interpretat postarea mea anterioara, daca-mi exemplifici care parte din ce-am scris este contrazisa de spusele tale, poate inteleg si eu postarea ta! :) ;)
Eu spuneam doar ca daca esti la curent cu haosul existent pana la momentul acestor zvonuri, eu de vreo 3 ani am tot auzit una-alta in legatura cu acest subiect, si modul in care se putea afla o informatie, explicatiile oferite si accesul la materialul didactic pentru a sustine acel examen sunt de domeniul penibilului pentru secolul 21 si pentru o tara care se presupune ca nu face parte din lumea a treia. Ca o completare la parerea mea despre aceasta situatie, aceste zvonuri privind o noua modificare prin introducerea unor cursuri de pregatire pentru examen daca se vor adeveri, nu poate fi decat o furtuna intr-un pahar cu apa, pentru ca aproape sigur ne vom confrunta cu situatii mult mai penibile, la fel ca in multe alte domenii in care s-au trezit niste „minti luminate” ca au puterea sa-si lase amprenta prin aberatiile pe care le lasa in urma. Orice lucru bun care este preluat, la noi se va aplica exact invers, sau mai bine zis cu efect invers, adica sa complice mai rau situatia existenta si sa provoace doar haos. ;) Daca spusele mele contrazic, cumva, ideea pe care ai enuntat-o mai sus, poate imi poti spune si mie in ce privinta!?! :?
evergreen

Post by evergreen »

P.S. Ce draku' se poate face cand vrei sa-ti corectezi o greseala de tastare si incerci de 10 ori, de 10 ori iti apare „Intenet Explorer nu poate afisa pagina web”, incerci reimprospatare, inchizi-deschizi pagina si nimic. Nu stiu, in afara sa mananci din laptop, mai exista alta varianta? Pentru ca dupa asta nu mai ai cum sa modifici postarea, este de kk treaba asta cu modificarea restrictionata, pentru ca nu-mi sta in fire sa imi schimb parerile sau spusele, dar nici sa gresesc prea des!!! :x :evil:
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

evergreen wrote:P.S. Ce draku' se poate face cand vrei sa-ti corectezi o greseala de tastare si incerci de 10 ori, de 10 ori iti apare „Intenet Explorer nu poate afisa pagina web”, incerci reimprospatare, inchizi-deschizi pagina si nimic. Nu stiu, in afara sa mananci din laptop, mai exista alta varianta? Pentru ca dupa asta nu mai ai cum sa modifici postarea, este de kk treaba asta cu modificarea restrictionata, pentru ca nu-mi sta in fire sa imi schimb parerile sau spusele, dar nici sa gresesc prea des!!! :x :evil:
Prietene, stai linistit, nimeni nu-i perfect. ;) ;) ;)
evergreen

Post by evergreen »

Daca s-ar reglementa o procedura care sa se si respecte, sa se si aplice, exact cum se face in alte parti, as fi printre primii care ar fi interesati de aceste cursuri, dar sa vad ca se schimba ceva in putin mai bine, ca are un sens, ca nu esti pus pe drumuri fara niciun folos, doar ca sa fi mai rau bagat in ceata, ca nu stie nimeni aproape nimic, ca se schimba in fiecare zi, aproape, cate ceva, de nu mai stii cum sa procedezi, maine nu va mai fi valabil ce stiai azi, si tot asa..... :evil:
P.S. Aproape intotdeauna cand nu stiu un lucru, sunt dispus sa caut informatii si sunt receptiv la sfaturi din partea celor care stiu mai multe decat mine, mai ales ca am facut si eu o greseala, partiala, ce-i drept, pentru care m-am lecuit de iluzia ca as sti vreodata suficient cat sa nu mai am nevoie de nimic!! ;)
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”