hai sa traim ...ca de prins peste ...mai avem de invatat( unii dintre noi)

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN
Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.ioanrv wrote:Cum suna excelent daca n-ai inteles mai deloc ?! Sau e la shto ?...Claudiu wrote:N-am inteles mai nimic, dar suna excelent !Dumitrescu Iancu wrote:Ehhh,si tu,moca!Nu e moca,dar e acceptabil ca pret...
![]()
![]()
De ce, coane, Mama Omida, e cumva din Constanta ?valic wrote:Cludiule,
Chiar nu le ai frate cu ghicitul deloc.......si mai zici ca esti din Constanta
... mai bine zi ca esti de la Radauti ...
Eu am inteles ca-i o casuta in care te autogospodaresti (deci nema pensiune) pentru care se va plati o chirie...de ea vor beneficia seriile participante in perioada mentionata mai sus. De la Bucale, fratele tau,ioanrv wrote:Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.
Nu este la cort si pretul este acceptabil. Mi se pare excelent.![]()
Claudiu wrote:Eu am inteles ca-i o casuta in care te autogospodaresti (deci nema pensiune) pentru care se va plati o chirie...de ea vor beneficia seriile participante in perioada mentionata mai sus. De la Bucale, fratele tau,ioanrv wrote:Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.
Ioanrv
![]()
![]()
Da' cine a zis ca stie foarte multe ? Mai ales despre delta, unde n-am fost decat o data cu clasaLorelai wrote:Ma tavalesc de ras. Atati baieti destepti, stiu foarte multe, alea, alea, dar aici sunt intr-o ceata totala. Superb !
Hummmm... că am acum ocazia... cum a fost cu crapu ăla ieri? Că te-au dat pe sticlă la ştiri!Florin Munteanu wrote:Ma inscriu primul, plus un insotitor !
Florin Munteanu
Multumesc.Lorelai wrote:Tu stii foarte multe despre mare. Plus alte locatii "secrete"
Te urmaresc cu placere.
Pentru mine pescuit = relaxare, liniste...atat pe uscat cat si in apa...Claudiu wrote:Multumesc.Lorelai wrote:Tu stii foarte multe despre mare. Plus alte locatii "secrete"
Te urmaresc cu placere.
Intr-adevar, stiu multe despre mare, dar la locatii secrete, nu vreau sa ma bag peste to`asu` ioanrv.
El este cu adevarat un bun cunoscator al celor mai secrete locatii, atat de secrete, incat nici pestii n-au auzit de ele.
Gaderinga ai ?! Sperantele ti-au fost indeplinite, nu m-am suparat, pe tine nici nu prea am cum...si daca ne taiam la vene nu putem fi frati de cruce asa cum ne-au facut niste dintoase demente...Claudiu wrote:Da, da, stiu, liniste, relaxare, bla-bla...
Vrade, la min blace muld gaderinga, mai muld degad kebab.![]()
Mosule, sper sa nu te superi, glumesc si io, ca ma cam bligdizezg.
Eu am inteles ca-i o casuta in care te autogospodaresti (deci nema pensiune) pentru care se va plati o chirie...de ea vor beneficia seriile participante in perioada mentionata mai sus. De la Bucale, fratele tau,ioanrv wrote:Fratele meu, bucurestean, n-am inteles daca-i la pensiune sau nu, n-am inteles daca-i mai ieftina, dar am inteles totusi ca-i acceptabil la pret, ceea ce pentru mine este de ajuns, chiar daca nu-s lamurit ce reprezinta peretii aia cu "feresti", aer, tv, chicineta, etc.
Bei, esti nebun ?ioanrv wrote:...si nu pot sa te uit cum in focul actiunii propuneai sa mergem pe alt canal unde se prindea carasel...asta n-o s-o inteleg pana la sfarsitul veacurilor...![]()
![]()