Ne pregatim de Mila 23 ?

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Lorelai

Re: Ne pregatim de Mila 23 ?

Post by Lorelai »

La fel, nici eu nu stiu sigur cand ajung la Dorin, dar ca termen sigur ajung pana duminica 1 aprilie si stau cat imi permit afacerile , respectiv nevasta, adica pana vineri sau sambata.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Lorelai wrote:Am vorbit acum la telefon cu prietenul nostru Dan (GH) si doreste si el sa ajunga la aceasta actiune, dar din cauza afacerilor nu stie cand o sa poata, dar de venit spera sa vina. E un om deosebit, nu vrea sa incurce lumea, asa ca am luat eu " problema in mana " , asa ca va rog, trebuie si el inclus in ecuatii.
Sunt convins că vom rezolva problema. Trebuie însă ştiut cand vine, cat poate sta...
În prima serie nu este nici o problemă.
Daca vine pe 5 aprilie sau după...vom găsi şi aşa o soluţie. Trebuie însă să ştim mai multe...
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Pe canalul R-P a inceput crapul si somoteiul. Sunt absolut convins ca iesirea va fi cu rezultate dintre cele mai bune. Fire intinse si distractie maxima va doresc!
0745578278
cezar

Post by cezar »

Eugen Fetes wrote:Pe canalul R-P a inceput crapul si somoteiul. Sunt absolut convins ca iesirea va fi cu rezultate dintre cele mai bune. Fire intinse si distractie maxima va doresc!
Să trăieşti, Gagimane ! Nu te tentează :?: :?: :?:
fanelulu

Post by fanelulu »

scuze de offtopic: unde vine canalul asta, R-P? Intreb fiindca am inceput o harta cu canalele deltei si nu prea am de unde lua informatii.
ontopic: fire intinse, voi fi si eu alaturi de expeditia voastra dar mai in sud!
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Odata cu incalzirea vremii, s-a deschis si sezonul de vanatoare la... locuri de pescuit! :lol: :lol: :lol: Gagimane, fiind locul tau de suflet, te lasam sa hotarasti daca-i raspunzi! :lol:
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

@ Iancu Nu este un loc al meu de suflet. Este vorba de canalul care leaga lacul R de lacul P (adancime medie 6m, curent aproape inexistent, lipsa locuri campare, se pescuieste doar din barca, cca 40km din Dunavat si cca 20 din Sulina). Sunt baieti (inclusiv Dorin) care stiu foarte clar despre ce anume am scris :lol:
@ Cezar, daca nu aram la curs, poti fi sigur ca eram in Delta la o haiduceala. Este prima pe care o ratez in ultimii 20 ani trecuti de fix.. Culmea este ca Seby avea si el vacanta in perioada asta si ar fi fost o ocazie aproape unica de a-l lua cu mine. Ma vad nevoit sa aman haiduceala pentru 30 mai pe bratul Chilia, evident fara junior.
0745578278
Lorelai

Post by Lorelai »

Eugen Fetes wrote:Este vorba de canalul care leaga lacul R de lacul P (adancime medie 6m, curent aproape inexistent, lipsa locuri campare, se pescuieste doar din barca, cca 40km din Dunavat si cca 20 din Sulina)
Baieti, facem miniconcurs ? Ne-a dat Dl Fetes o tema de cercetare !

@ Dl Fetes, regret ca nu pot sa va cunosc cu aceasta ocazie. Dar am rabdare.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Eugen Fetes wrote:@ Iancu Nu este un loc al meu de suflet. Este vorba de canalul care leaga lacul R de lacul P (adancime medie 6m, curent aproape inexistent, lipsa locuri campare, se pescuieste doar din barca, cca 40km din Dunavat si cca 20 din Sulina). Sunt baieti (inclusiv Dorin) care stiu foarte clar despre ce anume am scris :lol:
@ Cezar, daca nu aram la curs, poti fi sigur ca eram in Delta la o haiduceala. Este prima pe care o ratez in ultimii 20 ani trecuti de fix.. Culmea este ca Seby avea si el vacanta in perioada asta si ar fi fost o ocazie aproape unica de a-l lua cu mine. Ma vad nevoit sa aman haiduceala pentru 30 mai pe bratul Chilia, evident fara junior.
Canalul ăla mă aruncă înapoi, în timp, Grăsane ! Ştiuci, somni, crapi...ehehee, poate odată, în jurul focului, vom povesti ! Am multe isprăvi pe acolo, cu Mahoie, cu Sandu Savu.
Acum ţin locaţia pentru ocazii speciale. Am presimţirea că anul ăsta, Clubul Dunărenilor va călca pe acolo. ;)
Lorelai

Post by Lorelai »

Gata, am gasit !
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Lorelai wrote:Gata, am gasit !
Păi, da, normal, că ai fost acolo cu Dorin ! Ai înţeles exact, Dane ! ;)
fanelulu

Post by fanelulu »

mda, multumesc.... Nu raman decat cu banuiala ca ar fi vorba de lacul Radacinos si Polideanca, pe care l-am descoperit drept canalul Lopatna. Proiectul inceput l-am pus si aici pe thread.
Lorelai

Post by Lorelai »

Nu, am fost acolo exact acum un an, cand am plecat de la Dorin. Am mutat tabara la Murighiol iar cei cu care eram m-au dus acolo. Ceva drum cu barca, nu gluma. A fost frumos, dar va spun ca era ceva aglomeratie.
Dorin a vrut sa ma duca in toamna, dar eram chitit cu nepotii la stiuca.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
cezar

Post by cezar »

Lorelai wrote:Nu, am fost acolo exact acum un an, cand am plecat de la Dorin. Am mutat tabara la Murighiol iar cei cu care eram m-au dus acolo. Ceva drum cu barca, nu gluma. A fost frumos, dar va spun ca era ceva aglomeratie.
Dorin a vrut sa ma duca in toamna, dar eram chitit cu nepotii la stiuca.
Da, ştiam eu ceva ! ;)
Oricum, locul e prea bun ca să-l tăvălim aşa, pe sait. Mai ales pentru unii care cred că menirea unora este să dea informaţii valoroase, obţinute cu eforturi, cheltuială şi talent.
Suntem comunitate de pescari, nu birou de informatii.
Lorelai

Post by Lorelai »

cezar wrote:Oricum, locul e prea bun ca să-l tăvălim aşa, pe sait. Mai ales pentru unii care cred că menirea unora este să dea informaţii valoroase, obţinute cu eforturi, cheltuială şi talent.Suntem comunitate de pescari, nu birou de informatii.
Asa e, deci declar concursul suspendat.
Oricum, ar fi frumos pentru gashka noastra frumoasa sa mergem acolo.Dar asa cum s-a spus, trebuie barci.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
valic

Post by valic »

Lorelai wrote:
cezar wrote:Oricum, locul e prea bun ca să-l tăvălim aşa, pe sait. Mai ales pentru unii care cred că menirea unora este să dea informaţii valoroase, obţinute cu eforturi, cheltuială şi talent.Suntem comunitate de pescari, nu birou de informatii.
Asa e, deci declar concursul suspendat.
Oricum, ar fi frumos pentru gashka noastra frumoasa sa mergem acolo.Dar asa cum s-a spus, trebuie barci.
Unii ARE ... :) si stie si lacatia ... :)
Valic
0744 644 368
Eugen Fetes

Post by Eugen Fetes »

Sper sa reusesc sa ajung in perioada 6-8 acolo si sa ne vedem. Acum apa este cristal si din motivul asta merge slabut, dar totusi se pacalesc crapusteni de cca 3kg. In perioada aia, de Florii, cu siguranta, la temperaturile ce sunt anuntate, va fi activitate. Pe mine ma "doare" de somn. In ceeace ma priveste, crapul poate muri de batranete :lol:
0745578278
cezar

Post by cezar »

Eugen Fetes wrote:Sper sa reusesc sa ajung in perioada 6-8 acolo si sa ne vedem. Acum apa este cristal si din motivul asta merge slabut, dar totusi se pacalesc crapusteni de cca 3kg. In perioada aia, de Florii, cu siguranta, la temperaturile ce sunt anuntate, va fi activitate. Pe mine ma "doare" de somn. In ceeace ma priveste, crapul poate muri de batranete :lol:
Grăsane, eu voi fi acolo ! Telefoane avem, semnal este...
Ne auzim!
cezar

Post by cezar »

Anunţ important !

Dragi expediţionari,

Miercuri, 28 martie ac, ora 19,00 - şedinţă tehnică la RATEŞ !

Vom discuta despre:

1. detalii despre plecare, bagaje, momeli, nade etc.
2. formare echipaje
3. transfer dela/catre Mila pe 5 aprilie
4. ce motoare avem
5. de cate barci avem nevoie la Mila

Avand in vedere ca programul meu de intrare in Delta/plecare din Delta coincide cu al lui Arlan, poate facem echipa.
forgo dorin

Post by forgo dorin »

Gata fratilor,m-am prins.
Am prins aseara doi "c-r" pe" d-v"la tt.
De acuma voi incepe si eu sa scriu codificat,poate intelege cineva ceva! :lol: :?: :idea: :ugeek:
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”