Permisele ANPA 2012

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

DRM

Re: Permisele ANPA 2012

Post by DRM »

Dumitrescu Iancu wrote:Marius, dezinformezi lumea cu legea in fata!! :lol: :lol: :lol:
A fost o diversiune din partea mea :P :lol:
NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
armeanu

Post by armeanu »

Salutare....

Poate sa ma lamureasca cineva cu o situatie !

NU am permis de loc , dar sunt inscris si am platit tot ce se putea in cadrul asociatiei si astept permisul , permis care inca nu apare din partea ministerului .
Ma pot duce la pescuit pe Snagov fara permis doar cu chitanta ,din care reiese ca am platit tot ??????

NU doresc sa am probleme si de aceea va intreb ...

Multumesc anticipat . Tony
Bedros Anghel ( Tony )( Armeanu ).
bedros_a@yahoo.com

0722132992
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

Da, Tony, poti merge pe Snagov doar cu chitanta de la APC 21...Se cunoaste situatia creata prin intarzierea aparitiei permiselor.
Atentie la perioada de prohibitie, insa...
cristiL

Post by cristiL »

Salutare, as vrea sa va intreb in ce stadiu sunt permisele ANPA si PG-urile. Ar trage o stiuca la Dunare, dar fara tidula te alearga bratul legii.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Dumitrescu Iancu

cristiL wrote:Salutare, as vrea sa va intreb in ce stadiu sunt permisele ANPA si PG-urile. Ar trage o stiuca la Dunare, dar fara tidula te alearga bratul legii.
Multumesc anticipat pentru raspuns
Din pacate ANPA inca nu a inceput eliberarea prmiselor 2012...Si nici o data cat de cat reala nu sunt in stare sa precizeze...
fatdaddy

Post by fatdaddy »

Am vazut ca pe site-ul ANPA a aparut anuntul in care se spune ca, incepand cu 20.04 incepe distribuirea permiselor. Inseamna ca ne pregatim si noi de primirea lor ?
Andrei Riga
Dumitrescu Iancu

fatdaddy wrote:Am vazut ca pe site-ul ANPA a aparut anuntul in care se spune ca, incepand cu 20.04 incepe distribuirea permiselor. Inseamna ca ne pregatim si noi de primirea lor ?
Asa se anunta...Sa vedem insa cate permise vom primi din cele multe comandate...
E bine de stiut ca APC 21 a solicitat (si achitat catre ANPA) 4 (patru) serii de permise, in ordinea inscrierii (care corespunde cu cea a efectuarii platii) in registrul nostru de evidenta..Asteptam cu interes sa aflam cate din aceste patru serii vom primi...
Oricum, mai trebuie sa obtinem, dupa primirea permiselor ANPA, si vizele PG, care vor necesita si ele ceva timp, deci mai aveti putintica rabdare...
Dan T

Post by Dan T »

Calm, calm... Nu ne folosesc la nimic inca. Va mai curge ceva apa pana la deschiderea pescuitului pe frontiera si inca ceva pentru rest.
Petre Gaitos

Post by Petre Gaitos »

Da, va mai trece ceva timp pina la deschiderea pescuitului la pestele pasnic. Dar la stiuca, oare rugineste lingurita in Dunare?
Sau se poate pescui la stiuca numai in balti si lacuri?
cezar

Post by cezar »

Deocamdată, ne-au sosit ieri după amiază doar 183 de permise (adică primul lot trimis la ANPA). La ora aceasta, sunt in curs de pregătire seturile de documente pentru PG-uri. Luni şi marţi vor ajunge la Poliţiile frontieră judeţene.
Avem promisiunea ca joi/vineri săptămana viitoare primim si lotul următor, de 206 bucăţi. Apoi, pana aprox. 15 mai, le primim pe toate. Dacă ANPA se va ţine de cuvant, nu vor fi probleme. Toţi cei care au depus actele pana acum, îşi vor primi permisele şi PG-urile la timp.
evergreen

Post by evergreen »

Din cate am inteles, se poate ridica ANPA-ul dupa ce sunt gata si PG-urile, nu?
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
cezar

Post by cezar »

evergreen wrote:Din cate am inteles, se poate ridica ANPA-ul dupa ce sunt gata si PG-urile, nu?
In principiu, este bine sa se ridice tot setul "dintr/o singura miscare". In cazuri de mare urgenta, se pot ridica documentele si "in rate". In cazul permiselor ANPA, dupa ce le receptionam si fotocopiem pentru PG-uri, cardurile sunt disponibile.
Totusi, pentru a evita posibilele incurcaturi, recomandam rabdare. oricum e prohibitie. ;)
evergreen

Post by evergreen »

Multumesc, a iesit binisor pana la urma, cand am auzit faza cu inscriptionarea cardurilor, nu credeam sa iasa asa de repede!
Mai bine sa taci, sa fii considerat prost, decat sa vorbesti, ca sa inlaturi orice dubiu!
Inteleptul nu spune ce stie, prostul nu stie ce spune!
raitmaerg

Post by raitmaerg »

e de bine....sa speram ca totul merge conform planificarii.
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
cristiL

Post by cristiL »

evergreen wrote:Multumesc, a iesit binisor pana la urma, cand am auzit faza cu inscriptionarea cardurilor, nu credeam sa iasa asa de repede!
e floare la ureche, crede-ma. dar se misca greu aia de la ANPA, mai un contract, mai o atentie. :x
Victor

Post by Victor »

eu am dus de 4 permise .
unul din persoanele mele ma sunat aseara 25 april si mi-a spus ca sa intilnit cu un prieten care a ridicat cardul anpa si i la aratat .
daca e nevoie de ajutor sint gata sa vin si eu la sediu.
0762965992
DRM

Post by DRM »

Salut Cezar,
Care mai este situatia cu ANPA (seria 1) ?
A demarat treaba cu PG (seria 1) ?
Am de gand pentru luni o stiuca C@R (normal) pe Snagov, presupun ca ANPA vechi plus chitanta pentru cel nou sunt suficiente, nu ?
NEVER STOP LEARNING, NEVER STOP IMPROVING,
AND NEVER, EVER STOP FISHING.
MotorGuide
cezar

Post by cezar »

DRM wrote:Salut Cezar,
Am de gand pentru luni o stiuca C@R (normal) pe Snagov, presupun ca ANPA vechi plus chitanta pentru cel nou sunt suficiente, nu ?
Permisele ANPA au sosit pentru toţi cei care s-au înregistrat la APC 21 pană pe 02.03.2012 (inclusiv)
Azi am aflat că primele 140 de PG-uri de Călăraşi şi tot atatea de Giurgiu sunt gata. Le vom ridica maine pe cele de Călaraşi cand vom duce si alte 150 la viză.
La Giurgiu vom ajunge miercuri 02.05 cu alte 150 de cereri si le vom aduce pe cele din prima serie, care sunt gata.
Joi şi vineri vom prezenta cate (cca) 200 de cereri la Tulcea şi Călăraşi...

ANPA vechi, însoţită de chitanţa 2012 sunt suficiente la Snagov...
raitmaerg

Post by raitmaerg »

cezar wrote:
DRM wrote:Salut Cezar,
Permisele ANPA au sosit pentru toţi cei care s-au înregistrat la APC 21 pană pe 02.03.2012 (inclusiv)
Azi am aflat că primele 140 de PG-uri de Călăraşi şi tot atatea de Giurgiu sunt gata. Le vom ridica maine pe cele de Călaraşi cand vom duce si alte 150 la viză.
La Giurgiu vom ajunge miercuri 02.05 cu alte 150 de cereri si le vom aduce pe cele din prima serie, care sunt gata.
Joi şi vineri vom prezenta cate (cca) 200 de cereri la Tulcea şi Călăraşi...

ANPA vechi, însoţită de chitanţa 2012 sunt suficiente la Snagov...
felicitari pentru organizare si promtitudine.....chiar daca ANPA a intarziat, APC21 s-a miscat excelent..felicitari.
dintr-un om sanatos faci un pescar dar dintr-un pescar nu mai faci om sanatos.
<*)))))>{ Georgian Raitmaer <*)))))>{
raitmaerg@yahoo.com/0720499965
http://propescuit.blogspot.com/
icecatalin

Post by icecatalin »

Buna ziua!
Cand sunt gata permisele cu pg-uri veti posta liste cu nume/prenume, cum a-ti facut si anul trecut?
Va multumesc!
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”