ALIN66 wrote:Pictore ai dreptate,dar nu-i "gigea" sa-l atacam in lipsa...
Taticule , fii atent la ce spun :
Nu-s deloc mandru de asta , nu-mi face cinste sa ,, lovesc " in cineva fara a-i da dreptul la replica . Nu-i felul meu . Insa nu fac decat sa ma aliniez metodelor lui de a combate .
Adar si-a facut un titlu de glorie din a lua la ,,perpulis" pe oricine , din orice , oricum , si cu orice pret ! El e miezu' , noi , restu' , sarmanii de noi , ,, prin infinita sa ingaduinta avem .... voie sa ne exprimam opiniile pe forumuri " . E narcisist ! PUNCT !
Pe Pescar Hoinar , prima lui postare , netam- nisam , s-a luat de APC .
1 - Nu ne interesa ,
2 - Asa ceva nu se face . Nu ,, sorcovesti " intreg netu' cu nebuniile tale ( fara sa fac referire la cazul de fata , indiferent ca ai dreptate sau ca nu ai . Pur si simplu nu-i frumos . )
Bun , acceptam ca aici a fost banat ! Sa fie sanatos , trebuia sa-si aiba grija de contul personal , sa si-l gestioneze cu cap , sa scrie in asa fel incat sa nu irite la maxim interlocutorii , sa nu jigneasca fara discernamant de pe pozitia ,, DREPTATEA-I LA MINE , VOI SUNTETI PROSTIMEA " ! El aici pierde fantastic . Pierde credit , pierde audienta , pierde rabdarea interlocutorilor , pierde PRIETENI , .... pierde tot ! Va ajunge sa se piarda pe sine ( tind sa cred , repet , ....
tind , ca deja s-a intamplat asta )
............................................
Ca moderator al PH-ului , la venirea sa cu ,, surle si trambite " la adresa APC-ului l-am rugat frumos sa se tempereze . Nu a vrut ! A luat interventia mea in nume personal , ma vede ca pe dusmanul lui , nu a fost capabil sa inteleaga faptul ca nu toleram ,, importul " de conflicte pe forum . L-au apucat pandaliile la adresa mea . Mi se fix rupe .
A urmat o tentativa de conciliere prin invitatia ce i-am facut-o la o actiune de-a noastra la Arges . Voiam sa bem o bere , sa ne privim in ochi , s-o ,, punem " de-un ,, armistitiu " . Nu s-a putut . Iarasi a fost ,, coltos "
A urmat o discutie prin MP-uri intre noi doi ( nu fac public subiectul , atat spun : orice om normal se sensibiliza la acel ,, dialog " ) . Iarasi n-a fost bine .
Acum , fara sa fie problema mea , ,, latra " peste tot de ce ,, nenorociri " a facut APC-ul . E frumos ? Sa improsti fara discernamant , cu o vehementa de-a dreptul smintita , c-o energie debordanta , .... peste tot , oricum , .... niste oameni care inca-l considera prieten , care inca , ascultandu-i , vorbesc despre el frumos ?
..................................
Aline , concret : Adar face mizerii . I se raspunde cu MIZERII , fara scrupule , fara limita . Eu o fac . repet , nu-s mandru de asta , dar .... nici rau nu ma simt ! PUNCT ! Asta genereaza-n oameni ? Asta primeste ! E fix problema lui .
...................................
Cert e un lucru din pmdv : Daca vreodata ne-om intalni si-mi va intinde mana sa ne salutam ..... eu n-am sa-i raspund . Am sa-ntorc privirea si-mi vad de ale mele . Ori , nene , a intinde mana cuiva , indiferent de ce nivel a atins relatia cu acel cineva pe net .... e lucru mare ! Si intinderea mainii , strangerea acesteia de catre cea a celuilalt , o privire matura si plina de ,, sens " in acel moment ..... suplinesc fara echivoc 1 000 000 de postari pe net .
Asa vad io treaba . Poate gresesc , ... poate vad bine .