Seria 1 Mila 23 la Dorin

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

Lorelai

Re: Seria 1 Mila 23 la Dorin

Post by Lorelai »

Buna ziua Dorin
Cred ca ar fi util sa comunici si pretul de preluare cu barcile de la Tulcea, pentru ca participantii sa cunoasca exact datele problemei, in ideea alegerii unei solutii de transport unanim acceptate.
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
rubliov

Post by rubliov »

100 dus-intors
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

12. Ovidiu Chivu
Ono

Post by Ono »

Stimati domni,
Eu nu sunt sigur ca pot veni in aceasta perioada, trebuie sa organizez participarea la un targ comercial.
Ca urmare puteti oferi locul meu unei persoane doritoare si sigure.

PS. Nu e bine ca ati separat actiunile in doua topicuri diferite, majoritatea postarilor sunt pe topicul Seriei 2 chiar daca sunt chestiuni comune, trebuiau doar doua liste.
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Ono wrote:Stimati domni,
Eu nu sunt sigur ca pot veni in aceasta perioada, trebuie sa organizez participarea la un targ comercial.
Ca urmare puteti oferi locul meu unei persoane doritoare si sigure.

PS. Nu e bine ca ati separat actiunile in doua topicuri diferite, majoritatea postarilor sunt pe topicul Seriei 2 chiar daca sunt chestiuni comune, trebuiau doar doua liste.
Asa se-ntampla intr-un forum mai mult decat democratic ;) ;) ;), deschide fiecare cate un topic cand il gadila la brishca. In acelasi timp, trebuie sa spun ca nici moderatorii nu prea modereaza - si eu sunt unul dintre ei :oops: :oops: :oops: - bashca unii chiar intretin polemici care ar trebui moderate tocmai de catre ei. Referitor la topicurile in speta, o sa rog moderatorul sa le mute in cel intitulat La Mila 23, acasa la Dorin Forgo .

Sincer, imi pare rau ca nu poti veni cu noi. Ramane pentru o alta data.
Succes la targul comercial.
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

ai dreptate Ono,nu trebuiau 2 topicuri pt aceeasi actiune,poate iti faci timp totusi sa mergi cu noi,o sa fie tare de tot :D !
Ono

Post by Ono »

Dutu, multumesc de urare.

Costin, multumesc - stiu ca va fi o actiune tare, eu incerc sa-mi termin treburile si sper sa vin totusi, chiar daca in ultimul moment.
mikcutu

Post by mikcutu »

buna dimineata,

s-a ajuns, oficial, la un tarif de transport? daca da, care este asta?

pentru cei mai versati, ce alte solutii de trasport mai exista?
multumesc oricui pentru detalii...
Za dacs cam from za tracs!
valic

Post by valic »

mikcutu wrote:buna dimineata,

s-a ajuns, oficial, la un tarif de transport? daca da, care este asta?

pentru cei mai versati, ce alte solutii de trasport mai exista?
multumesc oricui pentru detalii...
Costul dus-intors este de 100 lei, alte alternative pe vremea asta nu prea sunt si daca sunt sunt de durata ...
Valic
0744 644 368
dutustoica
Moderator

Post by dutustoica »

Situatia la zi:
Confirmari pentru seria 1.

1. Valic - permis barca
2 Preda Ionut
3 Adi Constantin
4-5 Dan Surdu + insotitor - permis barca
6.Iancu - avans platit
7. Dutu - avans platit
8.Cristi Dinu - permis barca
9.Gabi - avans platit
10. Liviu - avans platit
11. Petrica Panciulescu -permis barca - avans platit
12. Ovidiu Chivu
valic

Post by valic »

Asteptam avansul si de cei ce nu au platit inca ...
Valic
0744 644 368
danstefi

Post by danstefi »

Am vorbit cu Dorin la telefon si am stabilit cu el sa vin odata cu prima serie pentru a-l ajuta la organizare intrucat cunosc foarte bine zona si locurile de pescuit.N-am sa ma trec pe lista pt ca vin cu barca proprie si voi ajunge inaintea voastra, undeva pe la ora 8 pe 26 martie.Daca doreste cineva informatii suplimentare despre zona, locuri, momeli, etc, va stau la dispozitie - 0720 727850 Dan Stefanescu :D
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

danstefi wrote:Am vorbit cu Dorin la telefon si am stabilit cu el sa vin odata cu prima serie pentru a-l ajuta la organizare intrucat cunosc foarte bine zona si locurile de pescuit.N-am sa ma trec pe lista pt ca vin cu barca proprie si voi ajunge inaintea voastra, undeva pe la ora 8 pe 26 martie.Daca doreste cineva informatii suplimentare despre zona, locuri, momeli, etc, va stau la dispozitie - 0720 727850 Dan Stefanescu :D
Foarte bine,ne vedem pe 26! :lol:
danstefi

Post by danstefi »

Avand in vedere ca apa nu va fi suficient de calda, parerea mea este ca rezultatele la crap nu vor fi pe masura asteptarilor.Rezultate mai bune vor fi la avat, somn si salau asa ca trebuie sa fiti pregatiti cu momeli si naluci si pentru aceste specii.In ultimii 5 ani am fost in fiecare an, la Mila 23, la sfarsitul lui martie sau inceputul lui aprilie si nu am avut satisfactii decat la rapitor, la crap rezultatele au fost intotdeauna mediocre.AMR 18 zile :D
costin stefanescu
Moderator

stiti sa ne spuneti cateva zone pt salau in Mila,ar fi bine pt expeditionari,pt mine e o surpriza ,nu stiam de salau sau avat le Mila
danstefi

Post by danstefi »

Avat se prinde constant primavara si toamna chiar in fata la pensiunea lui Dorin si in imediata apropiere, la intrarea din Dunarea veche pe canalul Eracle, tot acolo se prinde si salau.Locuri bune pt ambele specii mai sunt la intrarea pe Sontea din Dunarea Veche(la groapa cum spun localnicii), la intrarea in canalul nou, la anafor(in celalalt capat al canalului nou), la intersectia canalelor Sontea cu Olguta,si mai sunt si altele.Eu am prins intotdeauna si biban mare(500 gr-800 gr) la gurile de intrare in lacuri, in special la intrarea in Fortuna.Daca mai doriti si alte informatii va stau la dispozitie ;)
svasile1970

Post by svasile1970 »

Avat si biban in gura la Catavaia (super loc cu partide fabuloase :) ), biban pa saha la Ligheanca, sau pe canalu de legatura intre Corciovata si Trei Iezere.
rubliov

Post by rubliov »

costine noteaza locurile ca ne sosesc nalucile de la dam-oradea...
Lorelai

Post by Lorelai »

rubliov wrote:costine noteaza locurile ca ne sosesc nalucile de la dam-oradea...
Salut,
Ale mele au sosit, dar n-am stiut pontul cu ancorele.
Barem sa vad eu ca o sa le rupa ! :D :D
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
costin stefanescu
Moderator

nu e vorba ca se rup,nu sant asa bine ascutite,cand mananca bine nu conteaza,problema apare cand nu are chef sa pape si doar loveste cu botul naluca,cele de calitate il ia imediat de nara,de opercul,de buza exterioara,pe cand celelalte nexam,cam asta e diferenta ;)
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”