Deci, am luat Snagovul !

Anunţurile Asociaţiei Pescar Club 21

Moderators: cezar, administrator, PETREMAN

rubliov

Re: Deci, am luat Snagovul !

Post by rubliov »

controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.
cel despre care vorbiti poate pescui nestingherit daca are permis ANPA pe anul in curs.
cezar

Post by cezar »

rubliov wrote:controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.
cel despre care vorbiti poate pescui nestingherit daca are permis ANPA pe anul in curs.
Dar noi il putem verifica din 5 in 5 minute la scule, cantitate, dimensiuni ale capturilor, il putem ajuta sa nadeasca cu cateva maini de carbid, ii putem verifica barca pe la cusaturi (sa nu se innece, Doamne fereste!), iar daca-l gasim pe mal langa un muc de tigare...a pus-o. ;)
Asta, daca ne-am pune mintea cu el !

Dar, chinezii au o vorba : "tigrul nu baga in seama sobolanii, nici macar pe cei turbati" ;)
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
rubliov wrote:controalele se vor face impreuna cu politia locala sau cu jandarmii.cei din APC21 pot doar constata o neregula fara a o sanctiona.
Dar noi il putem verifica din 5 in 5 minute la scule, cantitate, dimensiuni ale capturilor, il putem ajuta sa nadeasca cu cateva maini de carbid, ii putem verifica barca pe la cusaturi (sa nu se innece, Doamne fereste!), iar daca-l gasim pe mal langa un muc de tigare...a pus-o. ;)
Asta, daca ne-am pune mintea cu el !

Dar, chinezii au o vorba : "tigrul nu baga in seama sobolanii, nici macar pe cei turbati" ;)
Atunci il voi cata io pa sobolan la oo :evil: pana va vorbi pitigaiat .
ALIN66

Post by ALIN66 »

Atunci il voi cata io pa sobolan la oo :evil: pana va vorbi pitigaiat .[/quote]

cu bata te ajut si eu Cornele :roll: ;)
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
Hoinar7777

Post by Hoinar7777 »

Felicitari,este o mare realizare, si cei ce au contribuit la aceasta reusita isi merita laudele pe deplin.
Cred ca ne putem implica fiecare la bunul mers al acestei actiuni,sa contribuim cu ceva fiecare,nu stiu exact cum,ecologizari ....sau nu stiu ... poate aflam Vineri la Cafenea.
Miyagi

Post by Miyagi »

ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oo :evil: pana va vorbi pitigaiat .

cu bata te ajut si eu Cornele :roll: ;)[/quote]
N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simt :lol: . Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo :D .
ALIN66

Post by ALIN66 »

Miyagi wrote:
ALIN66 wrote:Atunci il voi cata io pa sobolan la oo :evil: pana va vorbi pitigaiat .

N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simt :lol: . Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo :D .[/quote]

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
0730088867/0745090668-Iubiti natura!!!!!!Merita!!!!!!
cezar

Post by cezar »

Miyagi wrote:

N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simt :lol: . Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo :D .[/quote]

Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Albatrin

Post by Albatrin »

ImageImageImage
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Miyagi wrote:

N-avem cum sa le nimerim Aline cu bata. Las ca bag io mana sa le simt :lol: . Tu numa` sa-l ti ca va face urat ca acum dupa ce a aflat si baga dincolo :D .
Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Cica ce nu-i interzis e permis. Imi pare rau ca sufera, dar nici nu face nimic ca sa se vindece asa cum au facut unii prieteni de-ai sai ce-i poarta de grija si-l tin la curent. Poate s-o steriliza si el ca pestii aia pentru cercetari stiintifice de atata stat. Grea ie andropauza asta :D .
Miyagi

Post by Miyagi »

cezar wrote:
Miyagi wrote:

Adica tu spui, Miyagi, ca se uita prin gaura cheii ? Ce urâââât, ce obicei pervers! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Cica ce nu-i interzis e permis. Imi pare rau ca sufera, dar nici nu face nimic ca sa se vindece asa cum au facut unii prieteni de-ai sai ce-i poarta de grija si-l tin la curent. Poate s-o steriliza si el ca pestii aia pentru cercetari stiintifice de atata stat. Grea ie andropauza asta :D .
fanelulu

Post by fanelulu »

Sa fie intr-un ceas bun!
Lorelai

Post by Lorelai »

Salut,
Sper ca acum nu mai esti suparat pe nimeni pentru "secretomanie"
Acum poate bucuria e mai plina !
Te asteptam la treaba .
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
Dumitrescu Iancu

Post by Dumitrescu Iancu »

fanelulu wrote:Sa fie intr-un ceas bun!
Sa fie,Fanelulu!
danutz

Post by danutz »

cezar wrote:Este oficial !
Cu 98 de puncte din 100 posibile, APC 21 "a facut legea" la Giurgiu.
Puteam lua totul din zona Muntenia, dar ne-am multumit cu Snagovul. E drept, este "Perla Coroanei"!
Vom incerca sa facem ceva deosebit acolo si sunt convins ca vom reusi, cu sprijinul vostru, prieteni !
Deocamdata atat!

PS . veti putea pescui pe baza permisului ANPA, fara nici o alta taxa suplimentara ! ;)
Stiam eu ca suntetzi tari, felicitari.
Si nu uitati sa introduce-ti pe lista de activitati 2011 noua locatie. Si poate usor, usor, se lanseaza un concurs de pescuit la nivel national al lacului Snagov, cu bunavointa APC21!!!
Viata-i scurtă. Dacă tot n-o putem lungi, hai s-o facem lată!
fish bone

Post by fish bone »

Deci:

Postez a II-a oara.Primul mesaj vad ca nu a aparut
Felicitari pentru confirmarea eforturilor voastre.
Imi ofer sprijinul pentru viitoarele actiuni legate de subiect.
Si ca sa nu uit, inca o data: BRVOOOOOO!1
ماہی گیری 21 کلب

Liviu
George Saftoiu

Post by George Saftoiu »

Felicitari APC 21!
Cum se incalzeste,trebuie sa trecem la treaba....(ecologizare si altele)
Albatrin

Post by Albatrin »

Sunt şi nebuni care n-au auzit ce "hazna" este Snagovul:
http://www.snagov.ro/ro/Scuba-Dive-Snagov-322.htm
Cristi Nedelcu
0722.880.939
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viaţă, apucă-te de pescuit !!!
Lorelai

Post by Lorelai »

Nu stiu cine sunt, cand am intrat la ei pe forum m-am cutremurat.
Cred ca ar fi util totusi sa intrati in legatura cu ei, la fatada zic bine
Lorelai
Dan Surdu
d.surdu@yahoo.com
Tel. 0725985958
costin stefanescu
Moderator

Post by costin stefanescu »

Liviule frate,esti super tare cu noul avatar ,ti-a crescut cota :lol: ,de unde ai gasit-o nene ?oricum pt mine esti si vei ramane un super baiat,pacat ca n-ai fost la bal :x ,asta e un minus :lol:
Post Reply

Return to “Anunţuri Pescar Club 21”